Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Изненада! Пламен и Тервел се самономинираха да спечелят Брадъра

Пламен смел...В първите по рода си положителни номинации във ВИП Брадър, в които съквартирантите трябваше да посочат двама свои фаворити за спечелването на ВИП Брадър се стигна до безпрецедентен случай. Понеже имаше и такава опция да посочиш и себе си като победител, двама души се възползваха от нея – Пламен и Тервел Пулев.

Въпреки че коментаторите се бяха хванали на бас, че никой няма да посмее да се номинира сам за финала, а Ники Кънчев заложи вратовръзката си, а след това и слиповете, все пак двама го направиха.

Най-неочаквана беше реакцията на Тервел Пулев.  Той застана пред всички, изтъкна спортните си успехи, медалите. Обясни как е започнал от нищото и заяви, че по-подходящ от него и от Станка Златева да стане ВИП номер едно на България просто няма.Тервел джапанкаТе са се борили по терените, те са си чупили кости и са им правени три операции, те са прославили България в цял свят. Всичко това е вярно, но за Тервел гласуваха достатъчно хора и той можеше да си спести самопохвалите по свой адрес и да остави другите да решат. А те и без това бяха решили да го номинират заедно със Станка.

Далеч по-очаквана бе самономинацията на Пламен. Той се удари в гърдите и каза, че не вижда по-подходящ от себе си да спечели предаването. Той е един млад перспективен човек, играл е от сърце, показал е всичките си положителни качества, зрителите го обичали и няма друг толкова достоен да спечели титлата, колкото него.   Съквартиратите реагираха с бурен смях, а Ники Кънчев изгуби вратовръзката си, защото не вярваше до последно, че Пламен ще достигне дотам.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *