Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Изненада! Бабите са най-задоволени в леглото !

За любовта няма възраст!

 Съвсем прясно проучване ни изненада с факта че най – задоволени в сексуално отношение са … бабите! Оказва се, че мнозинството от жените, участвали в него споделят, че степента на сексуалното задоволяване нараства с възрастта, а също, че и честата възбуда и оргазъм продължават и в по-късна възраст! Значи дядовците ни са железни.

При това изследване били оценявани сексуалната активност и задоволяването при 806 възрастни жени, чието здравословно състояние било проследявано в продължение на 40 години. Среднатта възраст на участничките била 67 години, а 63 % от тях били в менопауза. Според резултатите, половината от жените с партньори са били сексуално активни през последния месец от изследването. Множеството от тях (67%) са достигнали до оргазъм всеки път. Най-младите и най-възрастните жени са съобщили за най-висока честота на оргазма. Под половината от всички жени не са имали никога или почти никога сексуално желание. „Въпреки връзката между желанието и другите сексуални функции, само 1 от 5 сексуално активни жени има силно сексуално желание.

Приблизително половината жени на възраст 80 и повече са съобщили за възбуда, овлажняване и оргазъм  през цялото време, но рядко

Сексът става все по-добър с годините!

са изпитвали желание за секс. Тези резултати предполагат, че жените се впускат в сексуална активност по ред причини, една от които е затвърждаване на връзката.”, обясняват учените. Въпреки, че напреднала възраст се свързва с ниско сексуално задоволяване, процентът на задоволените жени расте с възрастта, като почти половината от жените над 80 са заявили сексуално задоволяване винаги. „В проведеното проучване сексуалната активност не е винаги необходима за задоволяване. Тези, които не са сексуално активни могат да изпитват задоволяване от докосване, ласки или други интимности по време на дълга връзка. Емоционалната и физическа близост с партньора може би е по-важна за изпитването на оргазъм”, обясняват учените.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *