Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ИЗНАСИЛВАЧЪТ НА МАНЕКЕНКИ ПЛАМЕН МИТРЕВ ВСЕ ОЩЕ БЕЗ ПРИСЪДА!

Пламен Митрев

Пламен Митрев-вдясно

Фактите, разкрити по-долу, са като от филм на ужасите, но за съжаление, са по истински случай. Момичетата, подложени на тях, не могат да живеят нормално и до ден днешен. ВИНОВНИЦИТЕ ОСТАВАТ БЕЗНАКАЗАНИ!
Пламен Митрев е отвличал манекенки във вилата му в Градец, където ги изнасилвал по най-зверския начин и ги принуждавал да проституират, закопчавал ги с белезници, пребивал ги от бой, уринирал върху тях и… Но да започнем отначало.

КЪЩАТА НА УЖАСИТЕ

Пламен Митрев е бившият продуцент на телевизионното предаване “Блясък”. Модният бос старателно е подготвил плана си за отвличането и изнасилването на момичетата. През октомври 1997 г. той извикал няколко мъже, за да направят ремонт на вилата му в Градец. Това са Георги Върбанов и Юлиян Добрев от Каварна, Живко Господинов от Добрич и Пламен Чубриков от София. Те веднага откликват на поканата на продуцента.
При ремонта били свалени всички дръжки на прозорците така, че да не могат да се отварят, прозорецът в тоалетната бил зазидан, а на леглата и на дивана в хола били монтирани железни вериги.

ПОДМАМЕНИТЕ МАНЕКЕНКИ

Митрев приканил жертвите си на лобното им място по класическа схема. По негова заповед Чубриков звъннал на 19-годишната И.И. в родния й град. И.И. работила като фотомодел и веднага откликнала на поканата да се срещне с Митрев, за да подпише договор с френската модна агенция „Метрополитен”. Момичето първо паднало в капана, в момента, в който се появило на автогарата на новотел „Европа” в столицата. Била закарана във вилата, където била помляна от бой и закопчана с белезници.

Митрев й съобщил, че ще работи като „елитна компаньонка”. Докато момичето се събличало, той я заплашвал с полицейска палка. С помощта на Добрев на врата на манекенката била сложена верига, която заключили с катинар. И.И. била многократно изнасилвана и бита. Докато траял адът в Къщата на ужасите в Градец, хубавицата трябвало да се обажда периодично вкъщи, за да успокоява родителите си, че е добре. Докато водела разговора с родителите си, срещу нея имало насочен пистолет – за да бъде още по-послушна.

Два дни по-късно във вилата пристигнали двама клиенти, които фотомоделът трябвало да обслужи. После клиентелата се разраснала. Момичето обслужвало мъжете и не трябвало да отказва нищо, което те искали от него. Няколко пъти била зверски пребита, защото „надебеляла”. За да поддържа форма, изродът Митрев я разхождал с верига из шубраците.

ЗАПЛАХИ С КИСЕЛИНА

Втората жертва била Е.В. от Плевен, на която Митрев се обадил в края на октомври същата година с изгодно предложение с много добро заплащане. Е.В. също била посрещната на Централна гара от Чубриков и

Пламен Митрев

Пламен Митрев

откарана директно във вилата. За да изплашат до смърт момичето и да го принудят да се подчинява безпрекословно, компанията от изнасилвачи й съобщила, че ако не изпълнява нарежданията, ще бъде застреляна, запята с киселина или ще й инжектират свръхдоза наркотик.

Митрев „изобретил” и фалшива „ваксина на верността”, която се инжектирала в организма и действала в продължение на шест месеца, като всеки ден трябва да се поглъща таблетка противоотрова, в противен случай следвала мъчителна смърт. Така „обработена” Е.В. била готова да изпълнява пъклените планове на компанията на Митрев. Последвала същата процедура както при първата жертва – Е.В. била съблечена гола и вързана с вериги за леглото. Малко по-късно Митрев съобщил на жертвата, че му е робиня и може да се обръща към него само с „господарю” или „шефе”. След което многократно изнасилил момичето.

В УРИНА И ИЗПРАЖНЕНИЯ

Третата жертва – Е.Г., била също уговорена, като модният продуцент я съблазнил със снимки в календар на престижна фирма. В Къщата на ужасите я посрещнала мощната компания на изнасилвачите и процедурата се потретила. Клиентелата се разраствала.

Срещата със следващата жертва – С.Л., била случайна. Тя се осъществила в кафене в София. Митрев и С.Л. поприказвали и се разделили. По-късно той позвънил в офиса на манекенката и й предложил рекламни снимки на зимни палта. Момичето приело. Преди да отпътува към Къщата на ужасите обаче, С.Л. повикала приятелката си В.К. в офиса и й казала, че отива на среща с Пламен Митрев, като записала и телефона му.
Именно тази млада жена е оказала най-голямата съпротива на бандата.

mitrev-3Когато разбрала, че е отвлечена с цел да проституира, тя опитала да се освободи, като хвърлила тежък пепелник върху един от насилниците си. Той успял да предотврати удара, започнал да я бие с палка където свари, съблякъл я и я вързал с вериги през врата и краката за легло. Митрев пък блудствал с нея.

С.Л. била бита и непрекъснато насилвана, защото се съпротивлявала. Тя била предоставена на клиенти в окаяно състояние. За наказание четирима мъже уринирали върху нея, а после манекенката била заставяна да яде изпражнения. При една от жестоките гаври девойката губи съзнание.

КРАЯТ НА УЖАСА

Развръзката на това, което се случва в Къщата на ужасите в Градец, идва на 9 ноември 1997 г., когато приятел на С.Л. с помощта на няколко свои близки със съдействието на полицията атакували вилата. Така те освободили жертвите и полицията арестувала насилниците им. Делото е заведено веднага, но поради процесуални грешки е върнато за доразследване на прокуратурата. То започва три години по-късно, но и до днес не може да приключи.

ГАВРА С ПРАВОСЪДИЕТО

Първоначално делото е разпределено на съдия Ружа Керанова от Софийския окръжен съд. Керанова обещава бърз и справедлив процес, но това не се случва. Още в началото адвокатите на подсъдимите започват да шиканират процеса. Междувременно, докато делото се отлага, умира един от съдебните заседатели, а Керанова е преместена във Върховния касационен съд. Делото трябва да започне отначало и с нов съдебен състав, начело на който застава Елена Каракашева. Тя също както колежката си Керанова е твърдо решена да има бърз и справедлив процес, но това пак не се случва. Процесът неизменно се шиканира и от адвокатите, и от подсъдимите. Те буквално се гаврят с правосъдието.

Стига се до там, че не може да бъде издирен и доведен в съдебната зала Живко Господинов, който излежава в затвора присъда по друго дело. Друг подсъдим по делото – Пламен Чубриков, пък не се знае дали е вменяем или не, защото съдебно-психиатричните му експертизи сочат различни състояния на духа. Междувременно съдия Каракашева е преместена в Софийския апелативен съд и начело на съдебния състав застава Иван Йорданов. Той също както предходните си две колежки има желание делото да приключи бързо и справедливо, но това засега също не се случва.
Миналата седмица делото бе отложено за пореден път, защото отсъстваха ключови свидетели, а един от адвокатите на подсъдимите си направи отвод и бе заменен със служебен защитник. Служебният адвокат обаче не дойде. Ако някога бъдат осъдени Пламен Митрев и компанията му, те могат да прекарат в затвора повече от шест години. Това засега няма как да се случи. Митрев редовно посещава съдебните заседания. Може би защото много добре знае, че дело с толкова подсъдими се точи с години, тъй като все някой отсъства от заседанията по уважителни причини. Жертвите обаче не искат уважителни причини за отсъствията, а настояват да видят своите похитители наказани.
Приятелят на едно от насилваните момичета се зарича, че с голи ръце ще убие изверга, ако се измъкне. Нито една от жертвите на маниака не може да спи спокойно през нощта.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за ИЗНАСИЛВАЧЪТ НА МАНЕКЕНКИ ПЛАМЕН МИТРЕВ ВСЕ ОЩЕ БЕЗ ПРИСЪДА!

  1. лил Отговор

    09.08.2012 в 20:04

    Нормално…Те ако са имали някакви притеснения от правосъдие и полиция, никога нямаше да направят подобни неща. Явно всичко е било планирано още от самото начало, като му е бил осигурен гръб. Няма да ги осъдят. Да се намери начин просто да ги ликвидират, да не чакат присъди, такива няма да има.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *