Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Измамници откраднаха пари скрити в „Перла-05“

перла05Бурканбанк вече е в миналото! Сега на мода е пералня-банк! Но колкото и да е изобретателен българинът в измислянето на скривалища за парите си, родните крадци са дваж по-хитри.

82-годишна бабичка от кюстендилско село решила да си скатае пенсийката в пералнята. Но уви, сама се издала на апашите, които й бастисали спестяванията.

Вчера посред бял ден наглите крадци, предрешени като амбулантни продавачи на кюмюр, се появили в дома на Поликсена Давидкова. Старата жена решила да си вземе няколко чувалчета. Помолила момчетата да ги пренесат в зимника , за да не се мори. Тя също слезла с тях да им покаже къде да ги наредят.

Като изпълнили заръката, баба Поликсена, пред очите на хитреците, отворила прашасалата пералня „Перла”. Бръкнала и извадила една топка пари и се разплатила с кюмюрджиите. Така крадците научили скривалището на парите.

Преди да си тръгнат, единия тарикат казал на бабата, че ще си вземе една ябълка от мазето и се върнал обратно. Женицата нищо не заподозряла. Като се върнал обратно, той най-нагло си обърнал джобовете да покаже, че не е взел друго освен плода.

През нощта обаче, докато бабата карала трети сън, крадльовците се върнали в набелязаната й къща. Изтръгнали тенекиите, заместващи стъклата на прозорчето на мазето. Отворили бракуваната пералня и задигнали всичките пари на жената.

За щастие, още на другия ден след сигнала на ужилената пенсионерка, полицията заловила крадците.


Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *