Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Измама! Участниците в „Къртицата“ с клауза в договора кога ще ги изгонят зрителите!?

Радина напускаСлучайно излъчен нецензуриран навреме разговор между Радина и Деян Донков снощи разкри поредната измама в „Къртицата“.  Когато двамата си говореха в стаята на откроввенията и чакаха човек от екипа да говорят с него, Деян започна да успокоява Радина. „Виж, Чики, най-добре е да излезеш, щом не издържаш вече тук. И без това сме до 1 юни. Остава ни една седмица.  Аз ще обещая, че ще участвам в мисиите и вместо теб, ще ги минавам два пъти, само да те пуснат. Ти излез, успокой се, иди у вашите, разхождай се, излез на кафенце, след седмица аз се прибирам.“ Хубави думи на човек, загрижен за половинката си, но…откъде знае Деан, че ще бъде изгонен на 1 юни и ще си ходи?  Радина все пак е гост, но той е пълноправен участник. елиминации4Как може да знае, че ще го номинират зрителите, или участниците, че ще отиде на елиминации и ще ги изгуби? Това означава, че договорът му е до 1 юни и ако изобщо на някого му пука кой е къртицата, това не е той. Мариана също знаеше, че ще си ходи и прие новината с усмивка. Снощи пък Тони бе много спокоен и сигурен, че ще остане, а Жени беше ведра и усмихната, като човек, който вече е с единия си крак вкъщи. Ако се върнем назад в елиминациите, то истински изненадана беше само Миглена и ревна с глас, но първо тя много си вреше носа навсякъде и стана неудобна за екипа и второ – състезава се срещу Жени, а нейният договор пък беше до 24 май.    То бива манипулации, бива нагласни неща,  но  това шоу просто удари тавана по лъгане на зрителите. Те се питат защо всъщност пускат СМС-и, когато всичко е нагласено предварително?  Как така едната седмица от един процент съмнения, Велислава набира другата над 20, без да е направила нищо различно? Как Деан Донков и Кирил Ефремов нито веднъж не се появиха в челните места на зрителската класация, когато са актьори и съответно най-подозрителни? Защо Марина от Бургас, която е скучна, безинтересна и  не може да надскочи манталитета си на барманка е най-заподозряната напоследък? Един от възможните отговори е, че зрителите вече са разгадали измамата и не пращат СМС-и, а тяхната класация е изцяло дето на продуцентите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Измама! Участниците в „Къртицата“ с клауза в договора кога ще ги изгонят зрителите!?

  1. Леле Отговор

    25.05.2013 в 2:30

    Вие явно сте МАЛОУМНИ! Договорът на РАДИНА изтича на 01.06. , защото е със статут на гост звезда. Затова спомена, че ще излезе преди 1-ви, когато по договор трябва да напусне. Мислете с главите, а не с копчетата на клавиатурите си!!! Хайде със здраве.

  2. Димо Отговор

    25.05.2013 в 10:30

    Абе, Лелчо, тези думи ги каза Донков. Излизам на 1-ви. Договорът ми свършва. Още седмица и ще сме заедно. Това го чух и с двете си уши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *