Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Измама! Дянков – Калинка! Завършил магистратура, без да има степен бакалавър

ДянковСимеон Дянков е поредната Калинка в управлението на България и то във висшия пилотаж. Това стана ясно, след като ректорът на  бившия ВИИ “Карл Маркс, сега УНСС проф. Борислав Борисов заяви, че във втори курс студентът Дянков е бил изгонен от висшето учебно заведение  заради… слаб успех! Ректорът е доста удивен къде нашият финансист номер 1 е завършил степен бакалавър в кое учебно заведение, те след това е успял да защити и докторантура по икономика в Мичиганския университет.

Подобни въпроси си задават и преподавателите на Дянков, които го помнят като студент, който не можел да обели и дума по изучаваните предмети и трудно си взимал изпитите, като повечето изобщо не взел и затова го изключили. париВсички документи от този период се пазят в университетския архив и остава напълно неясен фактът как едно студентче с нисък успех, което е било безпрецедентно изгонено от висшето училище, внезапно е получило куп дипломи и се е издигнало до пост вицепремиер и министър на финансите, а сега оглавява престижен ВУЗ в Москва.

Част от преподавателите смятат, че Дянков е взет в еврейска организация, която представлява част от световната конспирация. Оттам са дипломите му, там са написани докторатът и книгите му, там се издигнали един некомпетентен, но верен човек, който да има пряко влияние върху икономиките на развиващите се страни. В момента това, че е ректор в реномиран московски ВУЗ, финансиран от мощни еврейски организации, също е част от световната конспирация, сигурни са част от преподавателите му.

На Дянков обаче изобщо не му пука има ли диплома или не. Той вече е взел Ирина в разкошния си апартамент в Москва и работи върху нейното бъдеще, макар че за разлика от него, тя все пак успя да се дипломира, след като започна работа в неговото министерство. А дали си е взела изпитите или дипломата направо й е дадена, никой сега не може да каже със сигурност!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Измама! Дянков – Калинка! Завършил магистратура, без да има степен бакалавър

  1. Дарина Отговор

    27.10.2013 в 9:15

    То по олигофренския му поглед личи, че е истина

  2. Нана Отговор

    29.10.2013 в 6:46

    Абсолщтна лъжа.Този който го казва не е наясно изобщо че за да вземе МБА той трябва да представи от университета в който е учил справка за дипломата му.Така че той не може да влезне да следва без тази справка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *