Изкуствен анус сложиха на изнасилено 2-годишно момченце от Сандански !

0
zatvor1
Насилие над деца

Skandalno.net Изкуствен анус поставиха медиците от „Пирогов” на изнасиленото от родния си баща две-годишно момченце от Сандански. Скандала избухна в средата на февруари, когато детето беше транспортирано по спешност в София с пробит пикочен мехур и разкъсване на правото черво.

Лекарите се усъмнили веднага, че момченцето многократно е ставало жертва на домашно насилие. Прокуратурата веднага повдигна обвинение срещу тридесет и осем годишния баща на детето, който в момента е в ареста и го очаква присъда от 3 до 12 години.

В същото време са се провели изследвания върху двадесет и две годишната майка, в резултат на които й е поставена диагноза „Олигофрения”. Това прави отглеждането на zatvor3момченцето от нея невъзможно и то ще бъде настанено в дома на приемно семейство. Има информация, че това ще са роднини на бащата. В момента социалните се занимават с проучване на семейството.

Парадоксалното в случая е, че детето е по болници с кръвозиливи от 20-тия ден след раждането си и едва две годинин по-късно злостроникът бива разобличен. Отворен остава въпросът, защо от Агенцията по социално подпомагане и Отдела за закрила на детето не са сигнализирали за случващото се?!

До този момент няма данни някой от занимаващите се със случая да е понесъл отговорност. Детето ще остане с протеза претер анус до юни месец, когато ще се направят още редица пластични операции. Над половин година ще отнеме физическото възстановяване на момченцето, а колко време ще е необходимо за психическото, не се знае….  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *