Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Изхвърлят Гала от Нова през есента

Гала

Популярната телевизионерка Гала най – вероятно ще бъде изритана позорно от редиците на Нова ТВ през есента, издадоха мастити медийни експерти. Според тяхното мнение, началниците на частната телевизия смятали, че сегашната водеща на предаването „На кафе” е тотално изчерпана и напълно неспособна да измисли нещо ново и запомнящо се.

Причина за негативното отношение на тв продуцентите било огромното самочувствие на Гала, която напоследък не давала на никой и дума да и продума по отношение на работата. Тя режела всеки, който се опитвал поне да и подшушне някаква идея, с която да разнообрази предаването.

Кака Лара

Своята роля изиграли и здравословните проблеми, които налегнаха водещата в последно време. Факта, че тя изгуби гласа си и трябваше да се лекува, допълнително изнервили шефовете на Нова, които окончателно вдигнали ръце. На мястото на Гала застъпи популярната като Кака Лара актриса, която също била въздух под налягане, но все пак в момента се справяла доста по – добре от титулярката.

Друга основна причина за изпадането на Гала в немилост е, че на практика преобърнала предаването в здравен форум за баби и почти всеки път занимава драгите зрители с най – различни дивотии за билки и витаминчета. Тези теми определено имали своите почитатели, но масовата публика търсела по – горещи новини от светския живот на България.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=LSJerI3m8qY

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *