Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Изхвърляме на боклука увредените си деца. Може би заради това Небето ни наказва!

kraka1Skandalno.net Една американка се вдигна от оня край на света и пристигна в България, за да си осинови дете. Петгодишно дете с излъчване на ангел, но с увредени крачета. На едното си няма ходило, на другото пък му липсва всичко, които нормалните деца си имат от коляното надолу.

Осиновителката знае предварително, че ще си взима сакато дете. Но това не е никаква спирачка пред пламналите най-напред само по снимка майчински чувства у Ивон Вилемюлер. Преодоляна е тежката бюрократична процедура и осиновяването вече е факт – Ивон и малката Елина вече са майка и дъщеря.

Целият този случай може да служи за пример и поука на закоравелия от всевъзможни изпитания българин. Може би защото някога Спарта е била близко до земите ни, но у нас се смята за нещо естествено дете с увреждания да бъде запокитено в някой дом от типа на Могилино, който втрещява хората с нормални сетива по целия свят. Според безмилостен спартански закон, болнавите иkraka2 увредените деца се оставяли направо да умрат, защото на Спарта й трябвал изцяло здрав и красив народ. Така поне говорят легендите.

Истината е обаче, че ние нещо май по принцип сме си разбъркали ценностите. И нека да не се хвърляме в такива дълбоки води, каквито са причините за зарязаните малки инвалидчета. Нашенецът, дори и да не е заможен, ако иска домашен любимец, ще даде мило и драго, за да се докопа до расово животно. Ще се фука с родословието му по начин, все едно разказва за баба си – kraka3„графинята”. А всъщност истината е, че също както и при хората, мелезите са най-умните и най-интелигентните животни.

Отвъд океана, а и не само там, правят членове на семейството си улични котки и кучета. Не и у нас – тук те се убиват. Почти като малките инвалидчета, обречени на бавна смърт.

На подобно поведение едни му викат снобарство, други – парвенющина, трети: на гол задник – чифте пищови. А всъщност означава само едно: и по отношение на духа искаме малко да даваме, но за сметка на това – много да взимаме. Очевидно обаче пред Небето тази формула не минава. Може би затова все ни се случва, това, което ни се случва напоследък. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *