Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Изхвърлиха Миглена от „Къртицата“

Миглена реве22-годишната психоложка Миглена, с голяма просперираща фирма, бе изгонена снощи от „Къртицата“, след като не можа да издържи теста.

Дребното момиченце, което максимално дразнеше всички от началото на предаването и съвестно си записваше в дневника действията на всеки, слухтеше и имаше заподозрени поне пет Къртици, най-после ще спре да бъде дразнител. То успя да изкара от нерви чак спокойния Гибон, а Жени Калканджиева докара до истерия с подозренията си. Жени остава

Малката се развяваше или полугола из базата, или с някакви странни одеяния, успя да завърти главата на 100 кила, съзираше конспирация във всяка дума и се натягаше дори на циганското семейство, като караше да я обличат в специфичните дрехи и забрадки. Нищо лично, казаха играчите, но забиха пред нея рекордните досега седем копия. И то не заради съмнението, че тя е предателят, а за изнервящото й подслушване и душене на всеки ъгъл.

Миглена, която уж стоически щеше да приеме двубоя с номинираната от публиката Жени Калканджиева, се разплака на няколко пъти при нарастването на броя на копията и психологията никак не й помогна, за да си овладее нервите. Жени попълни теста си по-бързо от нея и даде седем верни отговора. Миглена подви опашка и си тръгна. В този момент Андрей избухна в смях. Той се извини, че моментът е силно неподходящ, но се сетил, че Жени пак отива наказана в изолация за седмица при циганското семейство. Че то както е тръгнало, аз играта ще я изкарам там, избухна в смях и Жени и отново се засели при Валя и Моро, които я чакаха с по чаша мастика, за да я утешат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *