Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Изхвърлиха и Кристина от Къртицата и се изгавриха със зрителите

Кристина1В една напълно предрешена битка снощи от Къртищата си отиде манекенката Кристина.

Тя беше уж номинирана от зрителите и силно заподозряна от тях, за което всички зрители реагираха, че е лъжа. Просто нямаше как 38 процента от пращащите СМС-и да заподозрат най-кроткия и безконфликтен играч. По тази причина Опосумите бяха прекръстени на Хлебарките.

Заради подозрителното му държание, навика да манипулира, да си вре носа навсякъде и да дава свежи акъли, бе номиниран  и Гибона, но този път от играчите. Той доста се оклюма, даже и се обиди, но все пак трябваше да се яви с Кристина на тест. И точно тук започна най-голямата манипулация на самите зрители. На двамата се задаваше един и същ въпрос, който излизаше пред тях на лаптопа, а те трябваше да отбележат верния отговор. Гибона3Кристина се справяше бързо, докато Гибона се взираше в малкото екранче с новите си очила. Но накрая обявиха, че той е отговорил с 29 секунди по-бързо от съперничката си.

Ако тази игра има претенциите да е поне малко честна, на всеки играч трябва да се отчита времето пред зрителите. Никой не иска да знае какво са отговорили заподозрените, но поне трябва да се вижда времето, за което са го направили. Защото никой не вижда екраните им, камерата не дава кога цъкат с мишката и изведнъж Иван обяснява, че Кристина била по-бавна.

По кой начин да повярваме, като гледахме двама души пред лаптопи, след това Иван обяви, че имат равен брой верни отговори и накрая, че Кристина била по-бавна, питат логично зрителите. Според тях играта е абсолютно нагласена, тестовете нямат никакво значение и който решат продуцентите, него оставят. Като преди това номинират опонента му уж от името на зрителите.  Целта е ясна. Да се махнат първо от играта случайните играчи, а не известните. Доказва го и случилото се досега – трима изгонени – и тримата от така наречената гражданска квота. Иначе виповете са си вътре.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *