Изгониха Златка Райкова първа, тя се нацупи

0

Златки ухилениАко можеше на всички Златки да се даде по една първа награда в завършилия снощи Биг Брадър, то продуцентите несъмнено щяха да го направят. Те до такава степен толерираха плейметките, че при всяко споменаване на имената им, от устата на Ники Кънчев започваше да капе мед. Беше сигурно, че поне едната ще победи и Русата си мислеше, че е тя.

В последния момент обаче нещо се обърка. Може би излязлата от екипа на предаването информация, че Райкова е протеже не на кого да е, а на Бойко Борисов и издаването на топлите връзки между него и Нико Тупарев развалиха предварителната сцена. И вместо първи да си тръгне Денди, когото всички изгонени съквартиранти до един подкрепяха, но той пък нямаше да се разсърди, че го гонят, нвезапно първата изхвърчала беше Златка Райкова.

Дамата с най-висок вот, която винаги първа се спасяваше от елиминации, неочаквано събра уж най-малко гласове и беше пратена да си ходи.  Тя до такава степен се изненада, че в първия момент дори не повярва на ушите си. А после излезе, но гледаше лошо и нацупено, като от време на време се сещаше да залепи изкуствената си усмивка.

Говори се, че решението за изгонването й е било взето в последния момент. След като Нико Тупарев е решил да даде първото място на Златка Димитрова, две покаяли се грешници наведнъж щяха да дойдат твърде много на зрителите. Затова едната трябваше да се отстрани максимално бързо. Тя не трябваше да стига и до финал, но това е друг въпрос. Дотътриха я до финала, а след това първа я изхвърлиха. Далеч по-безболезнено щеше да е да си тръгне на полуфинала и да остане Финдо или Ели.

Това шоу за бивши проститутки ли е, отдавна питаха зрителите. И предлагаха другия сезон да се вкарат в Къщата всички голи модели с богата биография да се борят за званието любима звезда на България. Или поне на богатите български мъже.

Райкова заяви, че е готова за семейство и това е единствената й мечта, но хората пред екраните, като гледаха нея и 20-годишния Георги, който е едно дете и нищо повече и който не може да каже едно смислено изречение, дълбоко се усъмниха в почтените намерения на плейметката. Но ще поживеем и ще видим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *