Изгониха Слави от кино- салон – искал да вкара и кучетата си

0

Слави голямаГолям срам изтърпял  Слави Трифонов в събота около 22.30 в един от софийските молове, разказаха очевидци. Шоумен №1 бил тактично, но категорично предупреден, че не може да влезе в киносалона, нищо че си е купил от най-скъпите билети. Причината била, че Дългия бил не само с гаджето си Мартина, но и с двете им бебета – дребни пинчери.

След като му била направена заблежка от разпоредителите, Слави безмълвно си тръгнал с двете кучета под мишницата. Служителите го чули само да казва на любимата си „Аз ти казах, че не може ама ти…“Мартина подтичвала след него облечена спортно и доста разочарована, че няма да гледат филма.

Всъщност доскоро Слави беше буквално алергичен към всякакъв домашен добитък и не гледаше вкъщи дори хамстер. Той държеше на реда в дома си –  беше маниак на тема ред и хигиена. Първо взе вкъщи балерината, която започна да внася елемент на творчески хаос в иначе стерилното му жилище. Той започна да намира тук бикини, там шалче, да гледа изритани обувки в коридора и разпръснати гримове в банята, но в името на любвота се примири.

Малко след щастливото им събиране тя поискала кученце. Дългият въздъхнал и отишли да й изберат едно. Условието, което поставил било, поне да не е булдог.  Балерината си харесала страхотен малък пинчер, но като разбрала, че си има и братче, буквално ревнала с глас да вземат и двете, за да си правят компания. Трифонов вдигнал ръце и се предал.

В началото той избягвал допира с животните и с ужас гледал как те влачат вестника му или пантофите по пода. Но Мартина била във възторг, купувала им дрешки, обличала ги и даже ги взимала вечер при себе си в леглото.

Дългия постепенно свикнал с четириногата напаст. Той даже се привързал към двете малки кученца, често ги взимал на коленете си и им говорел. Колегите му пък твърдят, че откакто се разбрал с пинчерите и ги харесал, станал по-добър и по-сдържан и вече по-малко вдигал пушилка на работа и бил по-човечен с подчинените си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Mcd6h9ZI-wk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *