Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Изгониха сина на Софи Маринова от училище

Софи Маринова и Лоренцо

10 годишният наследник на превърналата се в национална гордост ромка Софи Маринова, бил позорно изгоден от частното училище, в което съвсем доскоро кълвеше знания от опитни магистри. Малкият Лоренцо бил напъден заради непокорния си характер, който изкарвал от равновесие целия персонал.

Престижа на малкото ромче не бил спасен и от именитата му майка, която се надявала, че даскалите ще подминат с лека ръка непослушанието на питомеца си заради нейните успехи на музикалната и политическа сцена. Когато разбрала, че Лоренцо е аут от школото заявила, че е готова да плаща и по – голяма такса, само и само синчето да остане редом с децата на богатите и известни българи, които също получават знания там.

Софи Маринова

Официалната версия от училището е, че малкият така и не успял да събере достатъчно знания, за да премине в по – горен клас. По време на час най – вече дремел или блеел през прозореца, като въобще не си давал труд да учи наравно с другите деца. Оправдавал се, че му било много трудно и не разбира за какво става въпрос.

По мнението на Софка обаче, синчето станало жертва на расова дискриминация, която била умело замаскирана с лошите му оценки, които даскалите пишели нарочно. Певицата припомня, че доста пъти се е оплаквала от злите учители, които системно тормозели скъпото й детенце. Преди няколко седмици даже разказа, че деца от елита непрекъснато се оплаквали, че при тях има ромче.

От даскалото естествено отричат напълно тази постановка и разкриват, че характерът на Лоренцо бил изключително тежък. Не приемал никакви команди и дори отказвал да го изпитват.

Според запознати, Софка отърчала да се оплаква на видната си приятелка и върла почитателка Искра Фидосова, която обаче безпомощно повдигнала рамене и заявила, че училището е частно и по никакъв начин не може да повлияе на собствениците. Все пак обещала, че ще опита да поговори с директора, за да не кърши хатъра на Софка баш преди участието й на финала на „Евровизия“, където очаквала да представи страната достойно и да натръшка по земята всички останали кандидати.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=z0VF1kkgfv0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Изгониха сина на Софи Маринова от училище

  1. marto Отговор

    24.04.2012 в 11:17

    Софке не ти искат парите душо възпитавай си го сама!

  2. Николова Отговор

    25.04.2012 в 18:07

    Ей не се спряха да тормозят, да ругаят и да говорят глупости, ромка, циганка , не стига че все нея дъвчат ами сега и детето и . Само то не учи, само то блее, за българските деца няма да кажат нищо ама нали е на Софка детето и е циганче ще го изкарат най- черното.Думи нямам вече :((((

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *