Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Изгониха Мира Радева и Ирина Флорин от ВИП Брадър

Ирина Флорин и Мира Радева напуснаха безславно ВИП Брадър снощи, четири дни преди големия финал. Първо зрителите изгониха Ирина и всички в Къщата се успокоиха, че това е единствената жертва, която дават. Десет минути по-късно обаче Ники Кънчев се включи директно и ги изненада, че ще си отиде още един.Ирина изгонена

Ирина беше въодушевена, че е достигнала дотук и не е била изгонена по-рано. Аз непрексънато бях номинирана и все бях с единия крак извън къщата. Открих страшно много неща за себе си и съм горда, че успях да се държа достойно. Тя не каза нето една лоша дума срещу останалите съквартиранти, както и не се ангажира да прогнозира кой ще победи.  Остана си сдържана дори в радостта или разочарованието, че си тръгва.Мира изгонена

Мира Радева отново изненада публиката и Ники Кънчев. Още като стъпи на сцената, тя призова всички зрители да гласуват за…Лияна. Тя е изключително добра, позитивна и зад слабостта й се крие огромна сила. Гласувайте и за Стойко, защото той също е добър и позитивен и е истинска душичка! А Пламен? – не се сдържа Ники. Той е млад, още е неориентиран, има още какво да учи, за да стане любимец на българите. Той беше един мой социален и психологически експеримент, обясни Мира. Аз го учех, аз му давах криле. Но още не се е научил съвсем.

Вероятно Мира не призова да гласуват за любимеца й, защото срещата й с Ивайло беше неизбежна и трябваше да дава обяснения защо толкова подкрепя Пламен и верни ли са коментарите , че е влюбена в него. А като социален експеримент нещата можеха и да минат.

И какво сега – оставихте Пламен пълно сираче вътре. И двете излязохте, подкачи я Ники Кънчев. Ами да, сам остана, горкичкият, но той е силен, ще с оправи. В същото време „сирачето“ изглеждаше доста шашнато, когато му отнеха и двете бавачка за една вечер.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *