Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Изгониха Ицо Хазарта от „Денсинг старс“, дъщеря му се разплака

Ицо сбогуванеИцо Хазарта бе пореният елиминиран от „Денсинг старс“ снощи. Той се бори за оставане в състезанието с актрисата Латинка Петрова и водещият Румен Луканов и партньорите им Фил и Ралица. Бившият член на „Ъпсурд“ изтанцува танца си добре, но като навито на пружина човече, което не влага никаква емоция. Той дори се смееше на нещо свое, докато подскачаше по сцената. На зрителите им писна да гледат как той подхожда към хореографията несериозно и даже леко презрително и му дадоха червен картон. Вечният коментиращ във всички предавания – Любен Дилов син каза – какво той да се моли да остане – вие трябва да молите този независим дух да остане.Ицо дъщеря плаче Облекли сте го в костюм, сложили сте му пайети и чакате да ви танцува. Той е над тия неща. Публиката също беше над тия неща и остави в шоуто Латинка и Румен Луканов, които дават душата си и се раздават напълно на сцената и на репетициите. Този път Ицо явно усещаше, че ще отпадне, затова бе довел дъщеря си Аделина да го подкрепя. Тя изпя пред цялата публика песен за тати и получи много ръкопляскания. Но тати не получи същите и отпадна. Детето се разплака тихичко в публиката и Любен Дилов – син несръчно започна да го утешава. Хазарта слезе от цената и утеши чедото си. Той участва в шоуто точно заради Аделина, за да събере достатъчно пари да я отглежда, тъй като се грижи сам за нея. Жена му отдавна е с чужбина с другата им дъщеря и иска да вземе Ади при себе си, но певецът е спечелил родителските права в съда и не я дава. Затова и той беше с най-големия хонорар в „Денсинг старс“ – 7000 лева на седмица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Изгониха Ицо Хазарта от „Денсинг старс“, дъщеря му се разплака

 1. NIKO Отговор

  16.05.2013 в 15:08

  „Жена му отдавна е с чужбина с другата им дъщеря и иска да вземе Ади при себе си“
  1. Сте направили правописна грешка’ Жена му е ‘В чужбина’ се пише
  2. Това не е вярно, че имат друга дъщеря тук в Лондон. Да, Дияна живее тук , но без друга дъщеря. Имат само една, и това е Ади.
  3. Достачно просто ли го обесних?!

  • В точка 3 имаш точно три грешки, така че не ни критикувай точно ти за правопис. А относно втората дъщеря – има се предвид втората дъщеря на Ицо Хазарта. той има такава от сегашната си приятелка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *