Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Издирват мнима докторка, която обира самотни старци

баба с лаптопЖена, което се представя доц. Мария Грозева, издирват полицаи след много оплаквания от измамени стари хора. Дамата имала приличен външен вид, била около 60-те и отговаряла на всички обяви на самотни старци, които си търсят другарка в живота. Тя използвала интернет и вестниците за обяви, защото не всеки дядо имал компютър.

Откликвала веднага да обявата и отивала на гости в дома на мъжа с цел да се поопознаят. Обикновено той веднага налапвал въдицата, защото „доцентката“ хващала око. Тя пък обяснявала трагична история как съпругът й загинал при катастрофа с вертолет, колко е самотна, как живее само за работата си, но няма личен живот и сродна душа. Обявявала, че има достатъчно пари, даже син-милионер в Гърция, но нямала топлинка. възрастна двойкаВъзрастните мъже се разнежвали и веднага били готови да я освободят от самотата. Тя им разказвала още, че е патолог в Пазарджик, че има стабилна професия и доходи, даже името си казвала, но само на тези, които нямат интернет. Дори да се усъмнели, звънвали в болницата и веднага им отговаряли, че там работи такава лекарка. Жената успявала за няколко дни да спечели доверието на възрастните, разбирала къде крият спестяванията си и ги отмъквала. А понякога те сами й ги давали, за да купи мебели и да разкраси къщата. Щом пипнела веднъж парите, тръгвала на пазар и не се връщала повече.

Внуците на поредната й жертва обаче се усъмнили в любезната докторица и потърсили името й в интернет. Открили я веднага. Името било същото, но външността съвсем друга. Измамницата разбрала, че са я разкрили и заминала за Пловдив да си вземе още дрехи и изобщо не се върнала. Най-потърпевша от цялата история е истинската доц. Гроздева, която непрекъснато ставала обект на обвинения и заплахи от прекарани мъже. Чак при очна ставка те разбирали, че тя е съвсем друга жена. В момента дамата явно е сменила псевдонима си и историята си, защото скоро не се е подвизавала като патолог из домовете на старци. Тя едва ли е спряла с доходоносния бизнес, но вероятно е променила името си и района на действие. А нашият съвет е, който има дядо за женене, да внимава каква кандидат-невеста ще дойде.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *