Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Издателят Недялко Недялков и Алексей Петров спечелиха от убийството на Георги Стоев! – видео

Недялко Недялков В дните на помен на убития жестоко писател, Георги Стоев, версиите за неговата смърт продължават да текат. „Торнадо” е отделил цяла страница, за да разкрие най-новата версия за това наистина ужасяващо убийство. Материалът, озаглавен „Октопода  убил Жоро Стоев”, показва топлата връзка между издателя Недялко Недялков, днес негласен партньор на Алексей Петров, и интересите за смъртта на Стоев.

Георги Стове - погребениеНа практика, той е човекът, който най-много е спечелил от това печално събитие.  От свои информатори „Торнадо” е разбрал, че към днешна дата в ДАНС се извършва подобна проверка, която в скоро време щяла да приключи. Опасенията са, че версията ще се окаже напълно актуална. След смъртта на Георги Стоев издателят му е реализирал огромни печалби от продажбата на книгите му. Неофициално се знае, че общият тираж на книгите стига близо 150 000 копия, което прави средно 700 000 лева оборот и близо 200 000 лева печалба за издателя. Алексей Петров Като се вземе предвид, че едно поръчково убийство се таксува от 20 000 до 50 000 лева за човек от ранга на Стоев, то това показва, че сделката, макар и коварна, си заслужава.

„Торнадо” обаче повече вярват на факта, че дни преди убийството Жоро Стоев замеси в разказите си и името на Трактора. В предаването „Сеизмограф” той разкри схема, в която е участвал той и Алексей Петров. Според жълтите журналисти това е реалната причина за коварното убийство и е редно службите наистина да се заемат и да я разнищят.

Последното интервю на Жоро Стоев в „Сеизмограф“. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *