Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Издателката Божана Апостолова измамила колекционерът – политик Димитър Костов

Божана Апостолова

Божана Апостолова

Издателката Божана Апостолова е прецакала известния колекционер на антики и бивш общински съветник Димитър Костов, алармираха специално за Skandalno.net близки до бизнесмена. Чрез собственото си издателство „Жанет 45” поетесата милионерка издава и трите книги на Костов от трилогията „Тракия и Филипопол” – Тракийските племена, царе и техните монети”. Жанет се гордее с издаването на книгите на Костов като според diavoli.blog.bg всяка една от книгите е библиографска рядкост, всяко книжно тяло е шито ръчно и е произведение на изкуството. Най-евтината книга на Костов струва 60 лв. бройката.

Точно с цел да не бъде прецакан от издателката Димитър Костов закупува абсолютно целият тираж на книгите си, за да може сам да ги продава и да държи разпространението им в свои ръце. Огромно било учудването му обаче, като видял в книжарниците свои книги, които на практика той вече закупил от печатницата на Жанет.
Това означава само едно – Жанет е пуснала пиратски тиражи, разпространява си ги сама и печели на гърба на

Димитър Костов

Димитър Костов

автора си, който в случая е една златна кокошка, коментират запознати.
Димитър Костов има славата на един от най-скандалните български бизнесмени. Преди време Костов в ефира на БТВ каза, че пловдивският кмет Славчо Атанасов е забъркан в педофилски скандал. Според Костов тогава Атанасов е натискал за секс 12 годишна ромка. Костов нашумя и заради намереното и купено от него златно

"Тракия и Филипопол" е една от спорните книги, превърнали се в юбълка на раздора

"Тракия и Филипопол" е една от спорните книги, превърнали се в юбълка на раздора

Скитско съкровище. За скандалното съкровище известният пловдивчанин беше съден. След дълга съдебна сага продължила 12 години Костов беше оправдан, а скитските златни апликации отлежаваха в Националния музей. В началото на следващата година се очаква Димитър Костов да отвори вратите на собствения си частен музей, в който ще покаже съкровища – като само Скитското е оценено на около пет милиона евро.

http://diavoli.blog.bg изготви този материал специално за Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Издателката Божана Апостолова измамила колекционерът – политик Димитър Костов

 1. LUKI Отговор

  06.12.2010 в 17:56

  Еx тази жанет няма спиране

 2. Дядо Отговор

  06.12.2010 в 18:31

  Хвани единят – удари другият. И двамата са ментета

 3. 898 Отговор

  06.12.2010 в 18:32

  Истината е, че Костов като разбрал какви ги върши жанет зад гърба му е искал да я бие. Видял я в ценнтъра на Пловдив и й казал, че не е никаква поетеса, а кукундрела.
  Обаче Божада е перде – и го подминала като малка гара

 4. Знаещ Отговор

  06.12.2010 в 19:30

  Божана е голяма жена и досотйна българска. Тази година отказа наградата почитен гражданин на Пловдив, защото я раздават на сулю и пулю….

 5. НИКИ Отговор

  06.12.2010 в 19:32

  На един купон – още не беше обърнала и една чашка, Жанет разказваше как Тошо Тошев не само й пуска стиховете в Труд, но и й подарил прашки с камъни сваровски.
  Това е тя поетесата бизнес дама Жанет 45

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *