„Издънката“ Желева плюе бившия си ментор Борисов

0

geleva_borisovСлед няколко месечно мълчание „очернената” кандидатка за еврокомисар Румяна Желева най – после проговори. Бившата външна министърка явно е решила да си навакса и сега не може да спре да дава интервюта. Екс фаворитката на Бойко Борисов се обърна срещу него и го раздава сърдита. Желева заяви, че се обидила на премиера, тъй като не й се обадил след скандалното изслушване за поста еврокомисар. Навярно обаче паметта й е къса и е забравила, че след излагацията, Борисов беше единственият й застъпник.

В момента Румяна Желева заема висок пост в ЕНП. По всяка вероятност кариерата й ще продължи в чужбина, тъй като никой до момента не й предложил работа в България. Бургазлийката се жалва, че дори колегите от ГЕРБ не я търсили. Тя обаче им отвръща със същото. Според нея, партията се напълнила със службогонци, което отблъсквало редовите симпатизанти. В ГЕРБ влезли и много „пребоядисани” лица, които жадуват отново да са в голямата игра. Желева е на мнение, че човек без

Жилива с Барак Обама
Желева с Барак Обама

„фамилна история” като нея, е обречен на провал в политиката.

Румяна Желева отбягва директно да отговаря да въпроси свързани с настоящите й отношения с премиера. От думите й обаче си личи, че са по- скоро отрицателни. Провалената еврокомисарка намеква, че е разочарована от него. Но Борисов със сигурност изпитва същото. Желева споделя, че е трудно да се работи с човек като него, какво остава ако ти е шеф.

Бившата външна министърка със сигурност няма да е единствената предателка на Бойко. В редиците на ГЕРБ се шушука, че много техни колеги, заемащи високи постове, включително и министри, започнали да роптаят срещу Борисов. Причината е, че премиера няма скрупули да уволнява свои хора.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *