Избягал от „Атака” се връща срещу 200 бона подарък!

0
Митинг на Атака

Бръмчащи слухове за солидни рушвети отново разтресоха парламента тези дни. Този път в скандала са забъркани настоящи и бивши депутати от парламентарната група на „Атака”, която е пред разпад заради недостатъчен брой членове.

Клюките носят, че сега независимият парламентарист Огнян Тетимов, който преди няколко месеца самоволно напусна Волен Сидеров, се готви отново да скочи в обятията на партийният лидер. Това обаче нямало да стане току – така, а срещу солидна благодарност от 200 000 лева. Депутатът потвърждава намеренията си, но излиза с друга версия за причините.

Огнян Тетимов

„Да, евентуално бих се върнал в „Атака”, но това ще направя само, ако действително е заплашено оцеляването на парламентарната група” – заявява Тетимов и отрича, че ще има каквато и да било материална изгода при предприемането на такъв ход. Той е категоричен, че за него партията на Волен все още е някаква кауза, въпреки всички инсинуации, които могат да бъдат породени.

Припомняме, че Огнян Тетимов преди седмици отказа да застане под знамето на отцепниците Капка Георгиева и синът й Димитър Стоянов. Първоначално те го примамиха със сладки приказки за равнопоставеност в новата партия, но впоследствие някои действия обезвериха депутата и други двама негови колеги.

Виж видео откровение на Огнян Тетимов:

http://www.youtube.com/watch?v=SfEkK9IsvuY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *