Избухна бомба пред дома на вдовицата на бай Миле

2

bai mileБомба избухна в двора на дома на Силвия Панагонова, вдовица на бай Миле. Екшънът се разиграл по малките часове в квартал „Симеоново”. Според полицията, взривът бил за сплашване, тъй като е причинил малки щети по къщата.

Силвия Панагонова наследи бизнеса на съпруга си Милчо Бонев – бай Миле, след убийството му през 2004 г. на стадион „Славия”. За разлика от повечето мутренски вдовици, които кротко харчат милионите на покойните си мъже, Панагонова се впусна в строителния и туристическия бизнес. Притежава фирми за търговия на

Бай Миле беше разстрелян през 2004
Бай Миле беше разстрелян през 2004

 дребно, както и няколко ресторанта. Сестра й Ива й помага в бизнес начинанията.

За последно около Силвия Панагонова се разшумя покрай ареста на Петър Стоянов – Пешо Сумиста. Оказа се, че той й бил съдружник в няколко хотела на Боровец. Панагонова е в добри отношения и с Младен Михалев – Маджо, от чието обкръжение беше покойния й съпруг. Основателят на СИК и вдовицата на бай Миле са партньори в няколко проекта в сферата на туризма.

До днес убиецът на Милчо Бонев не е разкрит. Имаше доста версии през годините за убийството му – че е поръчан от ВИС, от сръбския Земунски клан и Сретен Йосич, с когото бяха добри приятели. Последната теза едва ли е съвсем вярна, тъй като децата на бай Миле и наследниците на Йосич също са много близки, както бащите им навремето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *