Иво Инджев: Първанов пратил агенти на ДАНС да сплашат Мариана Попова! – с видео

1

parvanovКулминацията на дългогодишната борба на журналиста Иво Инджев срещу Георги Първанов е книгата, която ще излезе съвсем скоро – „Президент на РъБъ”. Шокиращи истории, както за политическия, така и за личния живот на държавния глава, най- после ще видят бял свят.

Според самият автор, най- потресаващото нещо в биографията на Георги Първанов, е моралното му разложение. Дори някогашни приятели на президента, днес се отричат от него, заради надменното му поведение. Допирът до върховете на държавната власт превръщат бедното момче от Сирищник със социални убеждения в пръв приятел и съюзник на най- могъщите родни олигарси. Хора близки до

Иво Инджев от години се бори срещу Първанов
Иво Инджев от години се бори срещу Първанов

Първанов разказват пред журналиста, че Манол Велев отговарял за гардероба му. Купувал му скъпи маркови дрехи и най- различни аксесоари към тях.

Двата мандата на президента са общо- взето постоянно обикаляне по ловни хижи, ядене и пиене, както и екзотични воаяжи на държавни разноски в компанията на медийни магнати и жени със съмнителна репутация. През останалото време – зорко следене някой да не накърни имиджа му. Ако това се случи – веднага се задейства пропагандната машина и злосторника се наказва, както се случи със самия Иво Инджев през 2006, когато беше уволнен от БиТиВи. Понякога обаче стават и гафове – като историята с един

И Мариана Попова стана жертва на Първанов
И Мариана Попова стана жертва на Първанов

от синовете на Първанов, който пуска в социалната мрежа снимка с пушката на татко. Мнозина успяват да я видят, преди да бъде свалена. Експерти изчисляват, че ловното оръжие на президента струва около 50 000 лева.

Малко място в книгата си Иво Инджев отделя и на скандала с Мариана Попова. Журналистът, който е близък приятел с певицата, разкрива, че поп- звездата била притискана от хора на президента Първанов. Принудили я да даде огромен брой интервюта, в които да обяснява, че никога не е била любовница на държавния глава.

Мариана Попова в „Нека говорят“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. За съжаление, в собствения си блог другарят инджев е въвел системата „след одобрение на администратора“ и всяко мнение което не се връзва с предварителното просто не се публикува.
    Така че, skandalno.net прави грешка публикувайки този политически хамелеон.
    Може би езиците на Азия, които той е изучавал като съветски студент в годините когато само деца на комунистически величия и селяни готови да станат Павка Морозов получаваха достъп до власта го карат да си наглежда блога.
    Поздрави!
    Бате Зарко

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *