Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Иво Аръков стана момче за всичко на Христо Стоичков

Актьорът – кариерист Иво Аръков се прежалил в името на парите, вече казва на Ицата „татко”

През деня търчи по представления, а следобед се качва на самолета за едно презокеанско пътуване. 15 часа по-късно е на трапезата на предполагаемия си тъст, където също играе умел театър, за да се хареса. На сутринта е на кастинги и пак трябва да направи добро впечатление.

Иво Аръков и Михаела Стоичкова

Така горе-долу минава една обикновена седмица на Иво Аръков. Няма начин да лъже, когато се оплака наскоро, че спи по 4 часа на денонощие, защото през останалото време е зает да прави мили очи на този или онзи. Иво сам си е избрал тази съдба на куртизанка. Роденият в Белослав красавец от малък си е втълпил, че на всяка цена трябва да се измъкне от провинциалната си анонимност и поне засега се справя повече от добре.

Той работи няколко години по морето, за да си набави необходимия капитал, и при първата му се отдала възможност стартира плана си. Родители и приятели остават като гръмнати, когато Иво им споделя, че са го приели да учи в НАТФИЗ.

„Нашите имаха съвсем други планове за мен. Не мога да се похваля с романтичната история на 90 процента от колегите ми как в детството съм изнасял домашни представления и всички са вярвали, че един ден ще стана артист. Бях си обикновено тарикатче, което ходеше да събира тен по плажовете и гледаше да изкара пари за насъщния. Спомням си какъв шок предизвиках сред изпитващите в НАТФИЗ. Доста бях поработил преди това във фитнеса, имах и приличен тен. После се шегуваха, че са ме помислили за някакво борче, което е сбъркало академията с някое заведение“, спомня си Иво.

Той поне твърди, че бързо е успял да разсее притесненията на строгото жури, а по-късно привлича погледа и на самия Явор Гърдев. Режисьорът взима целия клас на Аръков за свое представление за масовка, но по време на репетициите харесва непринуденото държание на нахакания тип от Белослав и впоследствие го кани и за друга своя постановка – „Козата, или коя е Силвия“.

„Моментално тръгнаха слухове как съм връзкар, след като без никакъв опит директно кацнах в постановка на Явор Гърдев. Злобата на този свят е прекалено много и може да смачка всеки, който се обърне срещу нея. Моята рецепта за спокоен живот е да не обръщаш внимание на злобните подмятания. Гледам да се развивам, пиша стихове, обичам момичето до себе си и се чувствам изключително добре в своята кожа. Така след 20-30 години, да съм жив и здрав, няма да съм се превърнал в злобен чичак, който гледа на кръв младоците. Много ги има
такива в театъра, навсякъде са около нас“, репчи се актьорът, който стана популярен на зрителите с участието си в сериала „Фамилията“.

Българските кинопроекти със сигурност вече не са интересни на Иво. Създателят на романтични рими се е загледал към американското кино. Иво просто е тръгнал да изпълнява следващата точка от плана си за издигането към върха. Но преди това е длъжен да се съобрази с отдавна известна максима, че до всеки успял мъж стои една жена. Иво се обзавежда с възможно най-подходящата партия в лицето на Мика Стоичкова.

Кой ще се сети за по-подходяща ракета носител от дъщерята на популярния по целия свят Христо Стоичков. Камата от няколко месеца е в Маями, където се подготвя да бъде коментатор на предстоящото световно първенство по футбол в Бразилия. Чест гост на трапезата му, разбира се, е Иво Аръков. Крайно амбициозният момък нито за момент не се е усъмнил, че трябва да направи необходимото, за да влезе под кожата на влиятелния си проектотъст. Приятели на Иво с усмивка коментират, че той малко е прекалил с театрото.

„Ицата, нали си е безцеремонен го отрязал и се разкрещял на Иво да не му вика „татко“, защото, доколкото си спомнял, имал само две дъщери. Тази битка е загубена, но не и войната. Стоичков със сигурност не е осъзнал още с кого си има работа”

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *