Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Иво Аръков под ключ

Любовният живот на звездата от „Фамилията“ Иво Аръков не е толкова идеален, колкото изглежда за почитателите му. Актьорът от половин година е гадже с щерката на Христо Стоичков Михаела, но госпожицата вече е поставила строги правила за поведението му. Едно от тях е младият с*кс символ да ограничи комуникацията си с нежния пол, за да не се изкуши да й кръшне.

Иво Аръков и Михаела Стоичкова

Иво Аръков и Михаела Стоичкова

Още в началото на любовните си отношения с Иво Мика показала, че тя ще е човекът, който определя как ще се развива връзката им. Бившата репортерка лапнала по актьора още на първата им среща очи в очи, но не го оставила да вярва, че ще я води за носа като послушно кученце. Дори след като двамата си говорили повече от 8 часа, тя не му дала телефонния си номер, за да се прави на недостъпна. Той пък не се сетил да й го поиска и без малко не провалил плана за загаджването им. За да ме остане всичко ма случайността обаче, се намесила приятелка на Стоичкова. Тя накарала актьора да звънне на Мика и да я покани на кафе. Иначе историята им сигурно щяла да продължи няколко месеца, преди двамата да се целунат.

Мика е и любима, и мениджър на Аръков

Мика е и любима, и мениджър на Аръков

„Това не беше любов от пръв поглед. И двамата си паснахме на духовно ниво, имахме една психическа настройка“, обясни неотдавна Аръков отношенията си с футболната щерка.

Дори първите си ласки двамата отложили доста във времето. Виновница за това била Мика, която много се дърпала.

Изявяващата се като модна дизайнерка бивша репортерка не искала да я сметнат за леко момиче. Затова дълго въртяла Иво на шиш, преди да му даде малко любов.

След като нещата им потръгнали обаче, Аръков изоставил водещата си роля във връзката и заел второстепенната. Мика станала тази, която започнала да определя как ще се движат нещата. Тя взела решения кога ще се пътува в чужбина, къде ще се ходи на почивка и какви ще са плановете за бъдещето на двойката. Стоичковата щерка така се вживяла в определянето на графика на актьора, че нерядко дори приятелите й се шегували, че му е станала като мениджър.

Тя знаела всичките му задачи за деня и дори го подсещала да не забрави някой важен ангажимент. Мика следяла всички комуникации и срещи на любимия си, а за да не го изпуска от поглед, дори го шпионирала в интернет. Когато пък го търсели негови хубави колежки или почитателки, Михаела направо пощръклявала от ревност и била готова да раздава юмруци.

„Не го ревнувам от момичета, които харесват работата му или оценяват външния му вид. Дразня се от някакви измислени жени, които знаят, че сме заедно, но въпреки това продължават да го търсят и му пишат във фейсбук. Иво ми споделя какво му пишат“, разкрива своята тъмна страна щерката на Камата.

В началото Аръков много се забавлявал с изблиците на ревност в половинката си, но постепенно това започнало много да го смущава. Особено когато станало ясно, че Мика вижда потенциална опасност във всяка от колежките му. Стоичкова познавала повечето партньорки на любимия си, но въпреки това таяла страх, че това не ги спира да му се предлагат. Затова и дори се готвела да бойкотира традиционните му излизания в мъжка компания, понеже смятала, че това е само претекст да се появят засукани изкусител ки. „Дразнят ме такива жени. Аз тръгнала ли съм да свалям обвързани мъже? Пред мен не го правят, но зад гърба ми дебнат“, горещи се родственицата на Камата.

Пише й тайни стихове

Още щом усетил първите изблици на страст към Мика, Иво се захванал да й пише любовни поеми. Досега актьорът има стихотворения за цял сборник, но поне половината са посветени на бившите му гаджета. За пръв път Аръков можел да посвети поема на щастието в любовта си.

Творчеството му обаче едва ли някога ще излезе на светло. Причината е, че Иво е много огорчен от начина, по който колегите му поети го приемат. Още преди да се запознаят със стиховете му, те го заливали с помия и го наричали бездарник. „Бях силно амбициран да издам своя книга, защото вярвах, че има хора у нас, който заслужават да видят това, което съм написал. Но разбрах, че няма смисъл“, промени плановете си за пробив и на литературната сцена Аръков.

Единствената доволна в ситуацията била Мика, която с радост приела, че поемите на актьора ще си останат само за нейните очи. Така освен всичко друго, тя можела да се хвали като единствената муза на Иво.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *