Иво Аръков: Медиите лъжат тук съм!

0

ivo-arakovЛюбимецът на българските зрителки Иво Аръков каза, че му писнало да чете по медиите за бъдещите си творчески и жинтейски планове. Той не бил изгонен от театър „Зад канала“, а просто напуснал сам. Причината била, че искал да преследва мечтите и идеалите си, а това нямало как да стане, ако е вързан с трупата.

Аз не можех там да се развивам, не можех да осъществя това, което искам. А те пуснаха слуха, че съм отишъл в Маями. Не съм отишъл. Тук съм. И където и да отида, ще съмм на осем часа с път със самолет и ще участвам във всички продукции в България, които ми доставят удоволствие и които ме карат да се развивам. Ще прдължавам и да работя като модел, защото и това ми доставя удоволствие.

Аръков каза, че приема титлата се*с-символ на България като признание на феновете за актьорската му игра, а не за позирането за корици и рекламите на облекла. За мен това е голям комплимент и го ценя.

На въпроса дали на хоризонта не се задава сватба  с любимата му Мика Стоичкова той се измъкна с въпроса –  А подписът – пред кого е нужен и за какво? Двамата сме млади, двамата имаме бъдеще, двамата сме амбициозни, защо ни е някакъв подпис. Какво ще докаже той.

Актьорът се сърди на  обвиненията, че се надява на материалната подкрепа и връзките на  Христо Стоичков. „Това  ме натъжава и е проблем на едни други хора, които ми завиждат. Всичко около мен съм го постигнал със собствения си  огромен труд и се надявам искащите да виждат да го видят“, заяви гордо той.

За него Стоичков бил легенда, която се подценява в България, като всяко едно нещо и като всеки един успял човек. Защото имал много завистници.

Той категорично отрече , че с Мика ще се изселват да живеят  в Маями.  Не мога да сложа край на кариерата си тук. Ние може да ходим до Америка, може да поживем там, защото се интересувам от работа и зад океана, но няма да спра да се снимам в български филми, защото знам, че моята кариера е тук и не искам да разочаровам феновете си, каза актьорът.

Вчера Мика заяви обратното. Че дошла в България да си почине, а ще развива кариера в чужбина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6ftrbsQDDW8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *