Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ивайла Бакалова живее в болка и страдание

Лична трагедия преобръща живота на блестящата красавица

Ивайла Бакалова

Мис България Ивайла Бакалова само привидно е дала опрощение на татко си Божидар Бакалов. В действителност нито тя, нито сестра й Божидара са успели да се помирят със своя родител, когото обвиняват в безброй зверства и посегателства. Дори 20 години по-късно Ивайла не е забравила горчилката и още вини татко си, че не се е държал достойно с нея и сестра й.

„Той никога не ни е обичал. Всъщност мога да кажа, че ни мрази“, призна само преди няколко дни Ивайла в „Къртицата“, а очите й се напълниха със сълзи.

Думите й идват точно навреме, за да разбудят заспалия вулкан от чувства, който тлее между баща и дъщеря вече толкова време. Този път обаче Ивайла стигна и по-далеч, като разкри, че родният й татко се е опитвал да я възпитава с безскрупулни методи.

„Вие нямате представа за какъв човек говоря. Провесваше ме от балкона, от 12-ия етаж с главата надолу. А аз бях дете…“, обяви пред съквартирантите^ си Бакалова и с това спечели симпатиите им.

Разказът й продължи с откровения как бившият лекар се е гаврил с нея и сестра й близначка Божидара. Той ги заливал със студена вода и ги подстрекавал към вечно съревнование една срещу друга. Чак когато се отделили от него, двете момичета започнали да осъзнават колко пагубно влияние е имал татко им над техните отношения.

„Той се опита да ни раздели, за да ни направи по-слаби. Времето обаче показа, че това е невъзможно, и с отношението си към нас само ни направи по-силни. Нямам никакви чувства към този човек. В сърцето му има само омраза – дори към собствените му деца“, разказа още миската.

Ивайла Бакалова случва все на богати мъже. Преди време миската била ухажвана от руски олигарх, който искал да я вземе със себе си в Киев, където въртял бизнес. Ивайла обаче не се поддала на изкушението да забърше богаташ и му обърнала гръб.

„Той искаше да изпраща самолет, за да ме вземе, но отказах. Седяхме на вечеря и просто усетих, че този мъж нищо не ми дава. Не ми харесваше“, разказа любовните си трепети Бакалова.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *