Ивана започна да си бие инжекции за сумисти

0

Ивана и обожателИвана вече прибягва до крайни мерки, за да свали тлъстинките по бедрата, корема и ръцете си. Наскоро нейни приятели й казали, че има специални инжекции за отслабване и тя веднага си ги поръчала.

Цената на една ампула е 200 долара, но в името на красотата певицата била готова да даде още повече. Препаратът е произведен в Япония и се прилага предимно на хора, практикуващи силови спортове, особено сумисти. Той ускорява обмяната на веществата, съдейства за по-бързото изгаряне на мазнините и освобождавал организма от излишните течности. Ивана диетаЗасега го наричали малка революция в отслабването и според специалисти, нямал странични ефекти. Всяко изкуствено вещество, което драстично се намесва в обмяната на веществата има странични ефекти, твърдят пък нашенски лекари. Въпреки това певицата дава по 200 долара, защото не се харесва по-пълна. Ивана спазва и други диети и е в пълна паника, че вече не може да контролира тялото си.

Самата тя обаче признава, че обича да си похапва и го прави в най-необичайно време. Няма хранителен режим не може и да има. След участие късно през нощта, певицата изпитва умора и глад и тогава забравя всякакви режими и изгребва хладилника до дупка. В останалото време пие плодови сокчета и дъвче нискокалорични салати. Веднъж годишно ходи и на специални процедури и успява да свали до осем килограма, но само за два месеца си ги връща по йо-йо ефекта. Вместо да експериментира с лекарства и диети, да ходи на фитнес и да спортува повече, съветват лекари. Но певицата няма нито време, нито сили, нито воля за това. Явно трябва да се примри с новата си телесна обвивка, но тя иска нещо невъзможно. Завинаги да остане млада и стройна и да не полага усиля за това. Е, няма как да стане.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/M4uhGNzJ_5k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *