Ивана върти любов с бащата на Жоро Бирмата

0
Ивана върти любов с Голямата Бирма

Ивана се оказа нелегалната свекърва на колежката си поп – фолк дивата Преслава. Последната упорита клюка в шоубизнеса е, че тайният любовник на Ивана е бизнесменът Евлоги Станоев, който е богатият татко на гаджето на добричката поп – фолк прима Преслава.

Ивана незаконната свекърва на Преслава

Според запознати Ивана и Голямата Бирма въртят любов от доста време и именно затова певицата крие самоличността на мъжа до нея, който я карал да се чувства специална и истински обичана, защото не иска да си навлече гнева на не по – малко влиятелната му и законна съпруга – бизнес дамата Лидия Станоева.

Близки до тайната двойка издават, че от доста време поддържат връзка, но се виждат само по затънтени места основно из провинцията, тъй като съвсем естествено Евлоги Станоев нямал намерение официално да зареже оправната си жена, а самата Ивана не би искала да лъсне в медиите като любовница на Голямата Бирма. За разлика от баща си Жоро Бирмата нон – стоп навира подновената си връзка в очите на медиите и двамата се подвизават  с Преслава само в баровски заведения.

Ивана се гушка с Евлоги Станоев!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *