Ивана тръгна на уроци по английски, ще бяга в Англия

1
Ивана

Фолк примадоната Ивана тръгна на уроци по английски, издадоха веднага от пловдивската школа, където звездата започна да трупа знания. Този факт направи доста щастливи няколко нейни почитатели, които се уцелили в същия поток и щели да имат възможността да общуват с нея отблизо за доста дълго време.

Началниците на частното училище пък определено били във възторг, защото името на Ивана щяло да им направи огромна реклама и да привлече стотици нови курсисти. Както отдавна е известно, певицата никога не се е дистанцирала от хората и въпреки несъмнените си успехи на музикалната сцена, и досега обича да общува с простосмъртните граждани.

Участието на Ивана в интензивният курс по английски обаче, веднага предизвика поредната клюка по неин адрес. Буквално за секунди тръгна мълвата, че певицата е фалирала и по примера на някои свои колежки, смята да забегне в богата Англия. Там тя имала верни приятели, които щели да й помогнат да започне собствен бизнес и без много шум да си докарва солидна заплата.

Освен това Ивана била тотално изморена от простотията и бедността в България. Преди месец осъзнала, че една най – обикновена чистачка в Лондон например, взема месечно възнаграждение горе – долу колкото заплатата на българския премиер. Тъй като имала възможност да си уреди живота докато е време, поп – фолк певицата решила да не се бави повече и да офейка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=M4uhGNzJ_5k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *