Ивана спира да пее, ще става бизнесменка

0

Ивана1Фолк звездата Ивана вече е решила да се изявява само на частни партита, споделила тя с колежки. Вече й писнало да участва в концерти и други мероприятия.

Тя пее от 16 годишна по сцените и има нужда от почивка. Освен това на концертите не се взимат много пари, докато от едно участие смъква пет хилядарки и ако си уреди пет – шест на месец, шапка на тояга. Не ходи и на клубни участия заради пияната навалица, дори не се появи на концерта на Планета.Ивана и обожател Това не е защото тази година за нея нямаше предвидена никаква награда, а просто й писнало от едни и същи представления, от състезанията кой каква рокля ще облече и на кого повече ще му ръкопляскат.

Тя скоро осъзнала, че животът си отминава, а няма време да го живее, докато е заета да весели другите. Затова и направила с дъщеря си Теди и със Стояна една хубава шопинг-екскурзия в Истанбул. Хем да си обнови пролетния гардероб, хем да поседи в кръчми, в които няма да пее, а ще се наслаждава на храната и ще слуша другите как пеят.

Ивана не се е отказала от идеята си да прави бизнес. В момента тя стяга кръчма край морето, където ще пее лично и ще обучава млади певици. Строи още една и в Пловдив, която е доста внушителна и ще има претенциите да се превърне в най-посещавания чалга-клуб в града. В големия й бизнесплан влизат десет заведения, част от които по морето. Певицата се сетила, че вместо да върши черната работа и да изкарва пари с пот на челото, може да накара други да работят вместо нея. Дъщеря й Теди ще води счетоводството, а тайнствен засега бизнесмен решил да вложи пари в смелото начинание. Той смятал, че Ивана е добро вложение и само името й ще е достатъчно, за да привлича клиентела и да пълни кръчмите до козирката и да ги направи печеливши.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xW3N_ISEUwk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *