Ивана слиза от сцената, става бизнесмен

0

Ивана и обожателЕдин от идолите на стотици хиляди  поп-фолк почитатели – Ивана вече е на път да сложи край на певческата си кариера. И то не, че самата тя го е решила, а това предсказват няколко ясновидци. Кристина Сунгарска предрича на певицата ново  поприще през 2014 година, маг Сибила  казва, че тя ще се насочи към някакъв друг  вид бизнес и ще остави пеенето.

Ясновидките са единодушни, че Ивана ще разбере, че времето й на сцената вече е отминало и затова сама ще реши да напусне фолк сцената, защото ще осъзнае, че иска да я запомнят в силата си, красива и игрива, отколкото да се сбабичоса на сцената и всички да й се подиграват. Това решение вече е узряло в нея и  ще се случи през 2014 година, твърдят маговете. Това решение фолк дивата обмисляла от доста месеци  и годин, но сега най-после щяла да  се реши да го направи. Ясновидките са сигурно, че бизнесът  няма да й донесе неуспехи и  разочарования и певицата ще има същите доходи, каквито досега, а може и по-високи.

Ивана пее от малка, като прощъпулникът й е, когато като гимназистка придружавала баща си по морето, но певицата не дошла и се наложило да я замести. Тя стана много популярна далеч по-късно  през 2000 година с песента си „Сто патрона“, а по-късно и с големия хит „Шампанско и сълзи“. След това  завладя публиката  и в продължение на няколко години бе номер едно в целия поп-фолк жанр, изпреварвайки даже и Глория.

От няколко години се говори, че певицата смята да се оттегли и да направи собствена кръчма в Пловдив, както и конкурс за млади поп-таланти, които ще открива и мениджира, както и ще ги лансира в кръчмите.

ВИЖ ВИДЕТО:

http://youtu.be/VA6VIfyA2bQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *