Ивана с ново коте за рождения си ден

1
Ивана

Кръстницата на поп фолка Ивана отбеляза рождения си ден с пищен купон в родния си град Айтос на 31 януари. В задушевната обстановка на местен ресторант, певицата поля празника в компанията на близки другари и роднини. Коктейлът бил организиран от приятелите на изпълнителката, която първоначално възнамерявала да празнува в спокойна семейна обстановка.

Ивана с радост приела другарската изненада и сега въобще не съжалява, че рожденият ден не минал по първоначалния план. Получила много подаръци, сред които

сладко персийско коте в кошничка

Малката животинка така изненадала Ивана с  невинния си поглед, че примата дори се просълзила от умиление. Тогава започнали наздравиците, а изпълнителката била приятно зашеметена от поредния сюрприз, който се оказал специално приготвена за случая торта.

Персийското коте на Ивана

По-късно, звездата сподели:

„ С цялото си сърце ви благодаря  за хубавите пожелания, за истинските думи, за многото усмивки! В приятелството на някои се убедих отдавна, а за да запазя приятелството на други ми се наложи да положа немалко усилия, но оценявам отношението на абсолютно всички. И ето че на този 31-ви януари вие успяхте да ме изненадате пак и… много. Толкова много, че да ми е най-специалният празник! Благодаря ви, че ви има, че сте същите и че останахте!”

От ПР отдела на певицата припомниха, че до няколко седмици на пазара ще излезе нов диск с хитовете на Ивана.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *