Ивана с нов ухажор, пази диета за отслабване

0

Лятна любов тресе Ивана

Ивана
Ивана

Най – опитната поп фолк певица Ивана се е подложила на зверска диета заради нов ухажор, говорят в музикалните среди. Елитната изпълнителка е изпаднала в супер романтично настроение и е готова на всичко, за да задържи интереса на младия мъж.

В последните две седмици Ивана е преминала на плодово – чаена диета, която видяла в някакъв интернет форум и ѝ се сторила приемлива. Според предписанието за гладолечение има право да яде и пие колкото си иска, но само пресни плодове, зеленчуци и чай. Напълно забранени са всякакви меса, тестени изделия, шампанско и другите видове алкохол.

Ивана
Ивана

Ивана с радост започнала да спазва тежката диета за отслабване и само за няколко дни отбеляза значителен резултат. Рязката промяна в теглото обаче докара на звездата дисбаланс и при едно от последните си участия насмалко не припадна от слабост. Това пък притесни сериозно нейните приятели, които се разсипаха да я съветват да бъде по – умерена.

„Хвърли се да отслабва, а такива драстични диети могат да причинят много неприятности – изтощение, косопад и всякакви други истории. Защото ако някой иска да я харесва, нека я хареса такава, каквато е. Но тя си ни е такава в любовта – все се хвърля с рогата напред без да мисли и после съжалява”, споделя нейна близка.

Виж видео: 

http://www.youtube.com/watch?v=ktT78d4DWUc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *