Ивана пръсна 4 бона за нов телевизор

0
Ивана

Фолк величието Ивана реши да се поглези и обзаведе новото си жилище в София с електроуреди по последна дума на техниката. Бдителни папараци забелязаха певицата да вади пачки за нов телевизор, хладилник, прахосмукачка – робот и цветен принтер за снимки.

Запознати разкриват, че звездата отскоро е горд собственик на апартамент в столичния град, където досега нямаше собствен имот. Решила да закупи жилище заради все по – честите й ангажименти, а и защото щерка й Теодора ще бъде студентка в някой от столичните университети. Досега се налагало всеки път да си пътуват обратно до Пловдив, когато имали работа в София.

Ивана и Теодора

Свидетели на покупката разкриват, че най – лесно Ивана избрала хладилник. Не се двоумила много – много кой да вземе, имала изискване само да не е твърде голям. Изборът на прахосмукачка продължи около 15 минути и в крайна сметка певицата се спря на робот, който е програмиран да чисти пода сам и по собствено усмотрение. След това прибави към кошницата и цветен принтер, но отказа да купи компютър на този етап.

Най – скъпарската покупка на Ивана бе ултрамодерен телевизор, който модел се предлага едва от няколко дни на родния пазар. Умната машина не само може да излъчва в триизмерен образ, но е пригоден да се управлява дори и без дистанционно. Има вградени сензори с камера и микрофон, които улавят и разпознават командите на своя собственик. Освен това този телевизор може да работи и като компютър, защото е в състояние да се свързва с интернет и така нататък.

В крайна сметка Ивана извади около 10 000 лева, за да плати за покупките си и ги изсипа пред погледа на сащисаната продавачка, която после споделила, че от месеци не е виждала някой толкова щедър клиент.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=M4uhGNzJ_5k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *