Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ивана не иска да си плаща сметките за вода

Ивана

Известната фолк певица Ивана отказвала да си плаща сметките за вода, издадоха засегнати земеделски производители. Според техни сведения, звездата на родната чалга наела доста обширни територии от земя до родния си град Айтос, където засадила най – различни култури. За реколтата се грижели цял куп специалисти и два рейса с работници.

Чрез земеделието Ивана си докарвала доста солидни печалби, които на моменти задминавали сериозно приходите й от музика. Освен това, певицата поддържала и няколко автобуса, които обслужвали линията Бургас – Айтос и оттам допълнително заработвала по някой лев.

Ивана

Според нейни колеги по земеделските въпроси обаче, певицата съвсем не искала да си плаща промишлената вода, която изразходва за напояване на земите си. Заради огромната суша тази година, арендуваната от нея земя погълнала хиляди кубици вода, която получавали от близък канал. Освен че не искала да се отчете към местното ВиК, Ивана отказвала дори да плати на поливачите, които се грижели стоката да не прегори.

Според непотвърдена информация, работниците преди няколко дни потърсили сметка от началничката си, но тя отговорила по телефона, че е изключително ангажирана с концертна дейност и няма време дори да им преведе парите по банков път. Така им обяснила и допълнила, че ще трябва да почакат до края на септември, когато счетоводителите ще пресметнат каква е печалбата от селскостопанската дейност.

Приятели на Ивана пък се опитват да я извинят като разказват, че тя доста често имала неуредени финансови въпроси, но това не се дължало на некоректност, а на нейната огромна разсеяност и ангажираност.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ktT78d4DWUc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *