Ивана намери спонсори, хората ще я слушат безплатно

2

Ивана тръгва на турне, което ще мине през 11 града. Тя ще започне от Западна България, където отдавна певец не е стъпвал. Фолкдивата нарочно иска да мине през малките градчета и да вдигне самочувствието на бедните хора, които не могат да си позволят никакви удоволствия, освен да отидат до кръчмата.

Където понякога пият на вересия. Иска ми се да вдъхна кураж на тези хора, да им повдигна духа и да им подаря малко самочувствие в тези ужасни времена, споделя певицата. Да им покажа, че можем да се радваме на малките неща в живота, казва певицата. На всичкото отгоре Ивана ще пее безплатно, защото всичките разходи са поети от спонсори. Много бизнесмени са приветствали начинанието й и са се бръкнали за някой лев и сега тя и целият й екип ще могат да обиколят страната.

От бранша са просто шашнати. През последните години не се провеждат дори сборни фолктурнета, защото зрителите нямат пари и разходите не могат да се избият с цената на билетите. Индивидуални турнета пък изобщо няма по същата причина. Певците пеят на парче в барове и дискотеки, когато имат специална покана и когато знаят, че ще вземат добър хонорар. Героизмът на айтозлийката предизвикал много приказки из гилдията. Всички се чудят кои са спонсорите и как тя е успяла да ги убеди. Сред коментарите се прокрадва и лека завист. Феновете обаче я приветстваха и я нарекоха певицата на народа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/sjl9GNx7wMY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. A през София ще минаваш ли , Тук ще има ли твой концерт. Ще се радвам да те слушам :)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *