Ивана държала Митко Пайнера със секс компромати

1
Ивана

Баба Ивана била стопроцентов участник в предстоящото издание на „ВИП Брадър”, издадоха хора от кухнята на предаването. В това няма нищо странно, а по – необичаен е фактът, че тя се съгласила да изтърпи униженията в къщата без абсолютно никакъв хонорар.

Според последните клюки, Ивана напоследък съвсем останала без концерти заради финансовата криза и доста сериозно го закъсала. По никакъв начин не можела да си представи как ще оцелее занапред, ако не се възползва от всяка една възможност за безплатна реклама. Именно с тази цел кандисала да се натика при брадърите за без пари.

Ивана

Нейни противници пък споделят, че Митко Пайнера искал да я изгони от редиците си, защото нямала достатъчно пари да му плаща. Досега той непрекъснато отстъпвал пред молбите й за пощада, но повече не искал и да чуе за поредното минаване гратис. Освен това той бил жаден вече и за нови лица, които да влеят свежи пари в закъсалата компания.

Ивана обаче съвсем не се отчаяла и пред свои приятели заявила, че ако инженер Димитров действително я напъди, тя е в състояние да му спретне доста неприятен сюрприз. За какво ставало на въпрос така и не разкрила, но според запознати с характера й, най – вероятно става въпрос за секс компромати.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=M4uhGNzJ_5k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *