Ивана без грим стресна и най-върлите си почитатели

1

Ивана грознаНепривлекателни и издайнически  снимки от последните участия на  Ивана   по заведенията през последния месец буквално стреснаха феновете й. Певицата изглежда доста подпухнала и позанемарена, остараля и напълняла. А когато е без грим, нещата изглеждат повече от кошмарни.

Всъщност снимките видяха бял свят, благодарение на водещата на някогашното гнусно и скандално предаване „Сигнално жълто“  – Албена Вулева. Хапливата журналистка или сама е щракала с апарата, или фотосите са попаднали в ръцете й от нейни познати, които са присъствали на участия на певицата. Албенка изобщо не не пропусна момента да се подиграе и с Ивана, като метна две нейни снимки, на които певицата наистина не изглежда особено привлекателно. По думите на Вулева тази в по-близък план била  за „по-смелите“ почитатели.

Дали Албенка ще зарязва юридическата си кариера и ще се връща в журналистиката, или просто има зъб на певицата, или пък си е такава по характер, не е важно. Важното е, че изтипоса фотографиите и почти с наслада чете коментарите под тях. А те пък веднага заваляха съвсем очаквано. От типа на тъпа крава, ще сънувам кошмари, е га ти дебеланата, гнусно, няма да я слушам повече, свиня и всичко, коетто се сетите.

Че Ивана е напълняла, спор няма. Че е остаряла – също няма. Никой не остава вечно млад. Тя прекали с диетите и сега йо-йо ефектът е налице. Но когато става дума за изкуство, може би на Ивана би трябвало да  се гледа като на певица, а не като на манекен. Щом в този си вид успява да напълни кръчмите и щом има най-много участия за декември от всичките си колежки, значи хората я харесват.

Слаба или дебела – тя е жената, която с години създава настроенние, а песните й не са мазна чалга, а дори имат палаво и предизвикателно съдържание.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 
http://youtu.be/or5RmohZHRc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. ‘ Палаво и предизвикателно съдържание’ е много меко определение за мантрите на Иванка Калудова, като например“ Карай бясно, на червено, …напий се, сбий се’. Колко ли убийства на пътя е предизвикала’Певицата на народа“ . И на кой народ? На тъпия и прост байганиовски народ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *