Иван забрави рождения ден на Ава

3

Иван забрави рождения ден на собственото си дете, изпищя възмутено Вихра, когато продуцентът забравил да честити празника на дъщеричката си. Вихра обвинява за разсеяността на бащата новата му любима – Ирина Сарачинова.

Тя до такава степен е изпила мозъка му, че го е накарала и да забрави детето си, възмущава се младата майка. Иван, който с всички сили се бори в съда за правото да взима Ава със себе си на почивки и в определени дни в месеца, наистина е сторил непростим грях, забравяйки седемгодишнината на щерката си. В момента той засрамено се опитва да компенсира гафа с някакъв скъп подарък, но фактът си остава. Не е уличил точния ден.

Неговата разсеяност може да се обясни и с лудата работа преди старта на имитацията на „Господари на ефира“. Говори се, че с Андрей работели денонощно над сценария, за да ударят в земята истинските господари. Братята Халлваджиян също нямат миг спокойствие и даже смятат, че Иван и Андрей ги шпионират. Ава все пак не останала на сухо на рождения си ден. Вихра й направила страхотно парти и й купила разкошна торта във формата на сърце, за да й покаже колко я обича. В момента тя е ядосана повече от факта, че съперницата й Ирина иска бебе от Иван, но понеже срещнали трудности при правенето на новия наследник, се пусна мълвата, че той ще я заплоди ин витро.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ikqEYq8TGX8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. идиот,иван е изперкал покрай долната Ирина и забрави,че има дъщеря,която е приказно момиченце,но всичко се връща-дъщеря му ще го намрази

  2. Алкохолът и др…. причиняват амнезията на Иван към детето му, а и не може да заплоди разплодната Ирина, защото самата тя го огласи за непотентен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *