Иван Юруков награби Алеся от „7 часа разлика“

0
Недостъпният самотник Иван Юруков май е хлътнал по зрялата си колежка Александра Василева

Актьорът, който в момента се подвизава в ролята на ерудирания фотограф в „Столичани в повече“ и секна мераците на колежката си и съпруга в сериала Вили Марковска, май е хлътнал по театралката Александра Василева, която се подвизава в конкурентната сапунка „7 часа разлика“.

Александра Василева май влезе под кожата на Иван Юруков

Освен че в арт средите отдавна подозират, че между двамата актьори има нещо, защото доста често могат да бъдат засечени да си гукат усамотени, Иван Юруков даде и друг повод на светските хроникьори да заподозрат, че между рускинята от „7 часа разлика“ и сина на Кръстьо Лафазанов от „Столичани в повече“ има нещо повече от приятелство. На последното светско парти още щом зърна сексапилната Александра Василева, звездата от „Столичани в повече“ и си лепна,  и двамата се усамотиха, за да си се порадват на спокойствие.

Иван Юруков и къдрокосата фурия не обърнаха никакво внимание на останалите гости и определено се наслаждава на компанията си един на друг, тъй като нито усмивките им слязоха от лицата, нито леките нежни уж случайни докосвания и от двете страни. Злите езици побързаха да коментират, че най – вероятно Александра и Иван Юруков са заедно и вече дават сигнали за този факт и в публичното пространство, но без излишна пошлост може би, защото всъщност Алеся от „7 часа разлика“ е уж щастливо омъжена.

И Иван Юруков залитна по колежка!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *