Иван се умори да стои под чехъла на Ирина Сарачинова

0

Иван и ИринаОтношенията в скандално събралата се двойка Иван и Ирина видимо охладняват, казаха техни колеги.

Откакто Иван се захвана с Къртицата, той тайно се хванал и с чашката. Снощи например опосумът издаде, че в кръчмата в Нови хан правят хубави кюфтенца, лютеница с лук и сервират много пивка бира. Като за човек, отказал напълно алкохола, бирата означава само едно – вече се връща на предишното си положение. За алкохолиците е нужна само една биричка и отново стават такива, а Иван си призна, че е бил  пристрастен.

Иван и АндрейИрина се умилквала около него в студиото, галела го по ръката, но той се дръпнал и казал, че има работа и не я целунал както обикновено. Преумората от работата си казва думата, както и банковата сметка на продуцента, която се увеличава всеки ден. Явно Иван осъзнал какво голямо предизвикателство за любимата му е тази сметка и как тя успява непрекъснато да оползотворява парите, спечелени от него с денонощен труд. Продуцентът се чувствал използван, а понякога нищо различно от подвижен банкомат.

Негови колеги непрекъснато му пускали мухата, че Сарачинова е с него заради парите му и добрия и охолен живот, който може да осигури на децата й. Мухата се загнездила в главата на опосума и той завиждал на колегата си Андрей, че вечер може да обиколи баровете и не е длъжен да се прибере вкъщи при чужди деца. Драмите, които се разиграха в шоуто, подействали и на самия Иван. Той все по-често си задавал въпроса дали не е сбъркал, като заменил Вихра с Ирина. Но Ирина го е хванала здраво и няма лесно да го пусне, смятат колегите му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *