Иван: Откакто се разделих с Вихра, не живея в пълен ад

1

Като пълен ад определя телевизионният водещ Иван с бившата си половинка Вихра. Досега той не казваше цялата истина, но изведнъж се отприщи и заяви, че за пръв път чувства как живее истински.

Връзката му с Ирина му е повлияла доста благотворно и сега той можел да твори и да обича пълноценно. Съдебните дела между бившата ТВ двойка текат с пълна сила. Магистратите почти ги разведоха през февруари, но все още се точи делото за споразумението между двамата за детето и за издръжката му. Битката за малката Ава е епична.

 Съдът е постановил, че Иван може да я взима всеки трети уикенд и по 45 дена през лятото, но Вихра се бори със зъби и нокти да не му разреши. Нейният мотив е, че детето не може да се откъсва за толкова дълго от майка. си Адвокатите на двамата кръстосват шпаги, а Иван иска да заведе Ава на море, но засега не може. Непрекъснатите твърдения, че бившата му съпруга и детето му живеят в лишения и даже в мизерия, го изнервили. Той на всеослушание обяви, че не плаща издръжка на Ава от 270 лева, а всеки месец праща по хилядарка. Вихра яростно отрече и обясни, че едва свързват двата края с малката. Делото е отложено за неопределено време и няма черно на бяло какви са финансовите задължения на водещия към бившото му семейство.

След десетгодишен брак и след драматична раздяла Вихра първа предложи да заровят томахавките и да спрат да се обиждат публично. Иван се съгласи, но поиска да заведе детето на море. Вихра пак изрови томахавката и каза не. Според нейни приятелки тя не може да понесе мисълта, че детето й ще иде на летуване не само с баща си, но и с новата му любов Ирина Сарачинова. По обясними причини двете водещи воюват не само за сърцето на Иван, но и като съперници на екрана и в живота. Засега Ирина не е обещала дете на Иван, за да го утеши, че не му дават Ава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ikqEYq8TGX8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *