Иван Лечев се жени за 4-ти път!!!- с видео

4
Четвърти опит: Иван и Жени!
Четвърти опит: Иван и Жени!

53-годишния музикант от легендарната БГ група ФСБ възнамерява да се бракува на 28 април за…четвърти път. Брачната халка смятал да надене на седемнадесет години по-младата от него Жени Александрова.

ivan-le4ev
Иван Лечев - ФСБ
ivan-le4ev-jeni-alexandrova2
Иван Лечев и четвъртата му поред съпруга

Двамата се сгаджосали след шоуто „Мюзик Айдъл” преди две години. Заветното „Да” влюбените щели да кажат пред тесен кръг от най-близки гости, в китната Копривщица. За да се случи това, обаче, се наложило първо влюбчивия музикант да … се разведе! С третата си поред съпруга Вилияна.

Пикантен повтарящ се факт от живота на китариста е, че той среща Вилияна, докато още е женен за предишната (втората си поред) съпруга…Тя пък е екзотичната мулатка Оля, от „Трамвай № 5”, която му ражда син и кръщава с неговото име. Между първата и втората съпруга Иван Лечев има любопитен период, в който е любовник не на кой да е, а на Примата Лили Иванова. Това е някъде през осемдесетте години на миналия век, когато Иван е тридесетина годишен, а примата- току що ударила петдесетака….Но и двамата гледали на този период като на мимолетна, няколкомесечна авантюра . За първи път пък музикантът успял да се бракосъчетае още на крехката деветнадестгодишна възраст. Въпреки, че тогава, както и в следващите три опита, любовта все отлитала, виртуозния китарист е решил, че този път е намерил най-накрая правилната жена… Той дори се е амбицирал да си направи някоя и друга отслабваща и подмладяваща терапия преди сватбата, което, разбира се, е повече от похвално. Skandalno.net
Виж Иван Лечев в „Търси се…“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Иван е желан, харизматичен, талантлив, галантен и фин мъж, затова може би му предстоят още много бъдещи бракове.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *