Иван Ласкин си извоюва суши и остави съквартирантите гладни

0

Със завиден егоизъм Иван Ласкин провали мисията на съквартирантите и обяви, че няма да пее. Всички бяха готови да изпълнят по двойки каквото и да е, само и само да напълнят хладилника си.

Това беше и мисията – прекалено лесна и зрелищна, чрез която те щяха да спрат да гладуват и да си хапват царски като в началото. Иван Ласкин обаче се развика, че гладна мечка хоро не играе и той няма да пее. Неочаквано го подкрепи и Владо, който чувства в Ласкин мъжки авторитет и здрава ръка и започна да му подражава във всичко. Условието да получат храна беше всички да участват и с ината си Ласкин ги обрече да продължат да ядат само хляб, бисквити и ориз още една седмица. Бобови култури не се внасят в Къщата пък заради Владко.

 Големият брат извика Ласкин в изповедалнята и го помоли да преосмисли решението си, но актьорът заядливо каза, че е влязъл в Къщата с условие, че ще му дават всеки ден суши, тъй като другата храна пречи на язвата му. Те си били нарушили условието. Той заплаши и че ще излезе веднага от Брадъра и ще иде да си купи суши. Напускането на предаването щеше да е безпрецедентен случай в историята му и Брадърът омекна. Той наказа невинните съквартиранти без храна, а за Иван ще се доставя суши. За да не излезе победен, Големият брат се разсърди и каза, че млъква и ще комуникира със съквартирантите само ако има някакъв сериозен проблем. Никой от наказаните не се разбунтува, само Ласкин започна да ги гледа иронично и да пие питието си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/iND67kzNo1A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *