Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Иван Ласкин иззлобя и обяви война на всички в интернет

ЛаскинКраят на театралния сезон, в който накрая почти не участва и липсата на каквито и да било покани да коментира някое предаване по телевизията и да излее злъчта си, буквално подлудяват Иван Ласкин.

Строгият ултиматум на жена му,  че ще го напусне, ако продължи да пие и да се излага по кръчмите го превърнаха пък в домашен алкохолик, който си изкарва вечно напиращите го умни мисли върху приятели и всички българи в интернет. След като оправи турските министри, мина през цялото международно положение и се върна на България, той се захвана с абитуриентките и ги нарече проститутки с увиснали цици, гримирани грозотии, готови за пиацата.Иван Ласкин пие

Всичките му коментари са изпъстрени с грозни думи, цинизми и омраза към всяко едно явление в обществото ни. Демонстрирайки ерудиция и енциклопедични знания оттук – оттам, компетентът по всичко ругае всички, а хората не се въздържаха и започнаха да му отговарят в същия тон.

Дъщеря ми не е проститутка, а вашият поглед към младежите е циничен, засече го възмутен баща. Нямаш ли друга работа, Иване, та си тръгнал да оправяш света и то с черни очила? – пита друг. Нищо градивно не може да се постигне с цинизъм и нихилизъм, обяснява му трети. В момента любимата тема на Лаксин е, че в България са останали само простаците и неудачниците, а умните хора са емигрирали. Ами ти какво правиш тук, питат го ядосани стойностни българи, които все пак са избрали да живеят в родената си.

С присъщата си злоба и сарказъм, Ласкин призовава всички да напуснат страната, защото живеем в една клоака и никога няма да се оправим. Аз ще я напусна тая скапана,  омерзена държава, заканва се той.  Приятелите му  във Фейсбук, които стават все по-малко на брой го питат с какво ще се занимава в друга държава.  Тук що годе става за актьор, когато не е много пиян, но в чужбина няма да му дадат и чинии да мие. Тези думи докарват до ярост актьора и той псува наред всичките си фенове, което намаляват лавинообразно и не желаят да четат високопарните му коментари, изпълнени с омраза.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Иван Ласкин иззлобя и обяви война на всички в интернет

  1. Винету Отговор

    05.06.2013 в 12:23

    Кой ли пък му обръща внимание на това невзрачно,деградирало пиянде?Щял да напусне България-Е ми,а по-бързо де.Да те видим;Къде ще отидеш-май-Африка е единствената ти въэможност-там,току-виж,впечатлиш;Някоя маймуна.

  2. Ставри Отговор

    05.06.2013 в 15:26

    човека е алкохолик,какво очаквате от него…само пиене и псуване=Иван Ласкин,наздраве,пияндурник смешен..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *