Иван Ласкин е влязъл с тайна мисия – да тормози Владко Данаилов

0
Иван Ласкин

Продуцентите на „ВИП Брадър” натоварили Иван Ласкин със специалната мисия да тормози сектанта Владимир Данаилов, издадоха близки до управата на шоуто. Заядливият актьор, прославил се с ролята на Васко да Гама трябвало да се заяжда практически непрекъснато с извънбрачния син на Ламбо и да го провокира на тема религия, за да говори възможно най – много от щуравите си глупости.

Зрители на брадъра потвърдиха тези сведения и припомниха, че двамата вече влязоха в открит скандал по темата. Всичко започна уж като съвсем невинен разговор под лъчите на есенното слънце, но още в началото Ласкин подхвана жертвата и атакува с цял куп библейски цитати.

Владо Данаилов
Джийзъса заприлича на човек

Съвсем очевидно било, че Васко да Гама е с предварителна подготовка, защото без грам притеснение цитирал пасажи от Библията, които дори и най – религиозните трудно запомняли.

Купищата приказки и въпроси, които се изстреляха от устата на актьора, оставиха младият и неопитен опонент без въздух, но той все пак съумя да обяви, че съвсем не е доволен от възгледите на Ласкин по божествените въпроси.

Останалите съквартиранти във „ВИП Брадър” пък изпаднаха в еуфория от словесната престрелка и показаха видимо задоволство от навреме внесеното разнообразие в монотонния им живот. Когато Иван Ласкин оповести пред всички, че смята Владко за пълно „ку – ку”, докара другите до истерия и предизвика бурни аплодисменти.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *