Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Иван купува свидетелите на Вихра

Иван Христов

Иван Христов подкупвал свидетелите на Вихра, издадоха приближени до телевизионният герой и заявиха категорично, че заради това предстои най – грандиозният скандал между бившите съпрузи. Клюкарите са убедени, че и двамата вече са извадили най – тежките бойни машини, тъй като в момента делото за развода им тече с пълна сила.

Юристите на изоставената Вихра скроили план, според който трябвало да изкарат Иван най – черния прелюбодеец, а единствена причина за раздялата им да бъдела неговият нагон. Той по никакъв начин не заслужавал родителските права върху малката Ава и тя заедно с парите му, трябвало да остане при майка си.

Семейството преди раздялата

Иван горчиво съжалява за раздялата си с Вихра

След акъл, даден от адвокатите й, Вихра започнала да издирва свидетели, които да потвърдят безхаберието на продуцентът – баща и пред хората да разкажат всичко с най – малки подробности. Първият към когото се обърнала, естествено бил личният шофьор на Христов, който действително най – добре от всички знаел какви ги върши началството. Той пък изненадващо се съгласил да разкаже абсолютно всичко чистосърдечно и да закове Иван на стената.

Два дни преди заседанието по делото обаче, шофьорът рязко се изметнал от думите си. Обадил се на Вихра и заявил, че не може да говори по тези въпроси. Според адвокатите на изоставената съпруга, а и според самата нея, обратът се дължал на факта, че служителят бил подкупен с тлъста сума, след като снесъл на Иван, че ще го викат на разпит. Тя обаче се зарекла, че няма да остави нещата така и ще направи всичко възможно, за да лиши телевизионерът от родителските му права.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=srST-JKNGgU

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *