Иван Костов захапа Цветанов заради взривовете край Петолъчката

7

Лидерът на ДСБ Иван Костов иска днес преди заседанието на парламента вътрешният министър Цветан Цветанов да даде обяснение за взривовете край Петолъчката.

 Ако Цветанов не знае, аз мога да му припомня, че цялата отговорност за съхраняване и и обезвреждане на боеприпаси е на полицията и само на полицията. Тя се извършва под непрекъснато полицейско наблюдение, изпращат се на място специалисти и инструктират хората по безопасност на извършваните дейности. Според Костов,  в Лозенец е проявена престъпна безотговорност на органите на МВР, като са оставили частна фирма без надзор да работи с взривоопасните материали. Дали съвестта на господин Цветанов е чиста, когато на нея в момента лежат трима изчезнали и седем ранени? И когато сума ти населени места живеят в паника вече трети ден, попита риторично синият лидер.

Костов каза по повод разцепването на ОДС, че няма да се държи като разведена съпруга, няма да се прави на обиден и няма да играе в пиеската „дай си ми куклите, на си ти парцалите“. Той щял да говори с колегите си конструктивно, да бъде в непрекъснато контакти с тях в името на синята идея. Демократичните сили имат една единствена цел – в България да има истинска демокрация. И аз няма да предам тази цел, колкото и да пишат по вестниците, че съм сърдит и обиден, заяви той.

Трима са в неизвестност след взривовете. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *