Иван иска 800 хиляди евро да влезе във ВИП Брадър

4

Иван опроверга слуховете, че ще участва в новия сезон ва „ВИП Брадър“, особено ако се наложи да влиза с новата си любов Ирина Сарачинова. Категорично с нея няма да ходя никъде и това, което пишат вестниците не е вярно, заяви той.

Между двамата се вихрят много светски скандали, те непрекъснато са в центъра на скандалните новини, въпреки че отричат всичко, написано за тях. Двойката обаче се страхува, че като застане в светлината на прожекторите и животът им се следи под лупа, ще лъснат някои нелицеприятни моменти от отношенията им и ще ги види цял България. Добре граденият им имидж може да се срути само за една минута. В новия сезон са поканени най-скандалните двойки на България, някои от които воюват помежду си. Продуцентите обещават невиждано и нечувано шоу и смятат за ударят по рейтинг всички останали телевизии. Очаква се скубане на коси, словесни двубои, изневери, раздяли, подли номера и много суета на екрана. Грим, секс и сълзи ще се леят в изобилие пред зрителите – воайори.

Иван обаче се колебае. Наградата го блазни, славата също, а и заплащането за участие никак не е малко. Той категорично не иска да е с Ирина, но пък признава, че ако му броят 800 хиляди евро, е готов да влезе с всяка една ВИП дама, ако е нужно и със Златка, или с тризначките. Цената на шоуто, което ще им направя, е много по-висока от тази, която искам, заявява скандалният водещ.

Ето някои от участниците в последния сезон на ВИП Брадър. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. За мен този Иван си е един прост клепарник.Но той е едно от отраженията на простотията в тази държава.Но още по-голям простак ще е този който ще му даде пари за участие.

  2. 800 хиляди евро?
    Иванчо, момченце, кой си ти и какво толкова си ти, че се оцени на такава сума?
    Може и да си имал някава стойност преди, но от едно известно време си тотално обезценен: и като човек, и като професионалист!
    Хайде, скрий се и не се изказвай на слабо време, че около тебе смърди, та не се трае!

  3. За 8 евро съм готов да му шибна една плесница и да го направя с 2 горни челюсти..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *